Aranyoskák

A legrangosabb díjátadók legalább annyira szólnak a ruhákról, mint a nyertesekről. Sőt! A magazinok többet foglalkoznak az outfitekkel, mint azzal, hogy ki nyerte el a legjobb színésznek vagy rendezőnek járó szobrocskát. Ezt azért is merjük bátran állítani, mert arról hamarabb értesültünk, hogy Kate Hudson Alexander McQueen-ben pompázott a 70. Golden Globe Awards-on és hogy Nicole Richie mennyire borzalmasan nézett ki, mint hogy ki mit nyert hétvégén Hollywood-ban. Meglehet, ez bocsánatos bűn egy divatmagazin ’munkásaitól’.

Alapos utánajárást követően kiválogattuk azt a tíz ruhát, amelyeket vagy ezért – vagy azért érdemesnek tartottunk az említésre. Az abszolút győztes – az egyébként is kedvenc - Jessica Chastain égkék Calvin Klein estélyije lett. Imádnivaló a nő, hogy a vörös hajához szinte mindig kék szint választ, hozzátesszük, nagyon helyesen. A második helyezett nem más, mint Naomi Watts, tetőtől talpig Zac Posenben, a szezon legkedvencebb árnyalatával, a sötétvér szinével, Alkonyat után szabadon.

 

   

 

   

 

A többi nagyszerű ruhát nem rangsorolnánk. Szerettük még nagyon Jessica Alba barack szinű belépőjét Oscar de la Renta jóvoltából, Nancy O’Dell királykék, testhezálló ruciját és bár Jennifer Lawrence-en nem áll a legtökéletesebben a borsos árú Dior belépő, a hölgyet továbbra is imádjuk. Pláne miután megnéztük a ’Napos oldal’-t. Hozzáfűznénk még, hogy nehezen tudtuk eldönteni, hogy Rachel Weiszen a Louis Vuitton estélyi mutat jól, vagy a mellette feszítő Daniel Craig miatt látjuk annyira szépnek. Angelina Jolie-nak pedig már el sem kell mennie a díjátadókra ahhoz, hogy jelen legyen, hiszen megannyi hölgy vette fel a tavalyról elhíresült lábvillantós Jolie-pózt. Csak így tovább Angelina!

Nektek melyik ruha a kedvencetek?

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

                                                                                                            Szentesi Évi

 

Kapcsolódó cikkek:

2012 legszebb ruhái  »

2012 legemlékezetesebb divatpillanatai »

Hollywoodi ragadozók »

Íme a Golden Globe dívái »

James Bond, a divatikon »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés