Arizonai álom

Sok olyan filmet láthattunk már, melyben a mindenre elszánt kalandorok lóháton indulnak neki a kietlen sivataghoz hasonlító köves tájnak. Legtöbbünknek pedig ismerős kép, ahogy a kalapos cowboy jobbra-balra lövöldözik, miközben pirosra festett képű apacsok vágtatnak a nyomában. Idén az ilyen filmek és az arizonai kanyonok kietlen szépsége ihlette meg a H&M legújabb reklámkampányát.

Vágtató vadlovak, elhagyatott sivatagi táj, menő, kanyonba illő ruhák, ja és persze Anja Rubik, aki a H&M-fotók főszereplője. Ez az év is bővelkedett a jobbnál jobb hírdetésekben és reklámokban, köszönhetően a divatházak kreativitásának. Most egy újabb márka áll be a merész ötletgazdák soraiba. És bár a H&M nem veri ki a biztosítékot részeg modellekkel, orgiákkal és extrém bemutatókkal, legújabb kampánya egyszerűen lenyűgöző.

A képek Arizonában készültek és Camilla Akrans fotós tehetségét dicsérik. A beállítás,  a hangulat és a téma nem csoda, ha ismerős, hiszen nemrégiben egy hasonló fotósorozat is napvilágot látott Mihalik Enikőről, akit szintén Miss. Akrans örökített meg a kínai Vouge számára.

Ritka alkalmak egyike, mikor igazi vadlovakat lehet látni. Az ilyen és hasonlóan szép pillanatok visszaadásához Camillának kitűnő érzéke van. Bizonyítékok erre a magazin lapjai.

   

A ruhák többsége egy kis szafarihangulatot is kölcsönöz khaki árnyalatival és a tipikus kalandorfilmek szexi hősnőjének szerelésével. Jellemzője, hogy a vad, poros jelenetek alatt is mindig tiszta és kifogástalan marad a mindenre felkészült, sivatagot szerintem még sosem látott lányok külseje.

   

A trendi darabok egyébként nagyon jó előjelei az ősznek és a H&M legújabb kollekciójának. Legalábbis az összeállítások és a fotósorozat engem meggyőzött. És Titeket?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés