Avatar mindig, mindenhol

A London Fashion Weeken mutatta be Ann-Sophie legújabb őszi-téli kollekcióját, melynek megtervezésében az alkotót az Avatar világ inspirálta. Hogy kit mennyire emlékeztetnek a bemutatón látottak a film csodálatos látványvilágára, azt eldönthetitek a show képei alapján.

A tervező elmondása szerint ez egy nőies és kifinomult darabokból álló kollekció, egy kis humorral fűszerezve. Én a kifinomultságot nem igazán találom, inkább az elvont jelzőt találom ráillőnek.


Ami az Avatarban igazán lenyűgöző volt, az a képi világa a gyönyörű színeivel. Ez ebből a bemutatóból teljesen hiányzott, az egér szürkén, a feketén és a fehéren kívül, más színt nem is nagyon látni.


Átlátszó, könnyű és természetes anyagok alkotják a ruhák egy részét, míg a másik felét a kollekciónak erőteljes és kevésbé finom textilekből alkották meg. Rátétek, lelógó cafrangok, érdekes hasítékok jellemzik a bemutatón látottakat.


Ann-Sophie kollekcióját a valódi nőknek tervezte, de nem a mindennapokba, hanem egy másik énüknek, mintha egy párhuzamos világban élnénk. Szép gondolat, de ha már egy másik dimenzióban is élhetnék, valószínűleg nem ezeket a ruhákat viselném.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés