Az 5 legforróbb reklámkampány tavaszra

2010 tavaszára úgy látszik minden kreatív a nőket szándékozott célkeresztbe venni, nem is akárhogyan, hanem csodaszép kidolgozott férfitestek bemutatásával. Összegyűjtöttük az 5 legszexisebb reklámkampányt, nézelődjetek csak!


Kezdésnek egyből a Dolce and Gabbana olasz macsós hirdetését ajánlanám, amin nem is egy, hanem egyből négy sármos pasi pózol nekünk. Itt van például a nagy visszhangot kapott szupermodelles, meztelen D&G parfümhirdetésből  Noah Mills, de nem hagyhatjuk szó nélkül Adam Senn, Sam Webb vagy akár David Gandy felsőtestét sem.Sokak első számú kedvence a foci félisten Christiano Ronaldo a továbbiakban már, fehérnemű modellként is képviselteti magát, nem kisebb márkánál, mint az Armani.A Joop! Német márka is megjelenik a félmeztelen felsőtestekkel hódító reklámkampányok közt. Modelljei Mat Gordon és AJ Abualrub.


Brian Shimansky kockás hasizmait is megtekinthetjük a Blanco Denim reklámjaiban. Az egyszerű kék háttér pedig még inkább kiemeli a modell előnyös testalkatát.

Végezetül a Calvin Klein jelenlegi és remélhetőleg elkövetkező férfi modelljeit mutatnám be. A sötétbőrű David Agbodji szoborszerűen kidolgozott teste nekem már kicsit félelmetes is. Kellan Lutz a Twilight filmek népszerű vámpírja még várat magára, de bizonyára nem egy hölgy álma válna valóra ha a márkának sikerülne rávennie őt a következő kampány elvállalására.

Kapcsolódó cikkek:

Az Alkonyat Emmet Cullenje lesz a Calvin Klein új arca »
Cristiano Ronaldót beszippantotta a divatvilág »
Meztelen szupermodellek az új D&G parfüm reklámjában »
Fiúk a kifutókról 2. rész »
Egy farmer, és más semmi »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés