Az H&M csodás fehérneműkel készül az ünnepekre

Jimmy Choohoz hasonlóan Sonia Rykielt is felkérte a divatlánc, hogy tervezzen egy kollekciót az idei télre, és 2010 tavaszára is. Sonia francia divatháza Párizs modern és jellegzetes szellemét és hangulatát csempészi az H&M-be.

Sonia első körben fehérneműket és kiegészítőket tervez a svéd üzletlánc számára, és a mi legnagyobb örömünkre. Múltkor sopánkodtunk, hogy a Topshop Kate Moss által jegyzett kimonói nálunk nem kaphatók, most örülhetünk,  a Sonia félék viszont fellelhetőek lesznek.


Sonia igazi divatikon, neve egyet jelent a nőiességgel, modernitással és párizsi sikkel. Rykiel 1968-ban nyitotta első üzletét Párizsban, kötött női ruháival hamar elismerésre tett szert. Ma Nathailie Rykiel, a tervező lánya a divatház igazgatója. A női és gyermekruházat mellett parfümöket is kreálnak. A képek a japán Vogueban jelentek meg először.


Február 20-tól pedig kötöttáruiból válogathatunk majd, melyből egy női és gyermek szériát álmodott meg az H&M boltjaiba.


A fehérneműk megérkezéséig már nem kell sokat aludni,arról nem is beszélve, hogy addig a Choo cipőkből is válogathatunk.

Kapcsolódó cikkek:

Kate Moss, az új ázsiai szépség »
Bordelle – erotika és elegancia »
Viseld az ősz tündöklő színeit! (x) »
Milyen fehérneműt viselne Dita Von Teese? »
Kinky Provocateour »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés