Az R&B nagyasszonyának parfümje

A zenében már jó vagyok, a divatban is meghatározó helyen állok, akkor most kiadok egy parfümöt és meglátom, mi lesz - gondolhatta Rihanna, amikor megjelentette első, Reb’l Fleur - azaz lázadó virágszál - névre hallgató parfümjét.

Természetesen az énekesnő rögtön magára varratta a parfüm nevét, hogy ezzel is még több darabot birtokolhasson tetoválásgyűjteményében. Szóval csináltatott egy Reb’l Fleur-tetoválást a nyakára. Nézzétek csak!

 

A parfüm pimasz és rihannás, legalábbis ezt ígérik a marketingesek. Hogy a sztoriban legyen valami személyes is: Rihanna azért adta ezt a nevet a parfümjének, mert nagymamája így szólította Őt gyerekkorában. Az illatról annyit tudunk, hogy ámbra, vanília, pézsma és pacsuli is található benne, ami azt jelenti, hogy egy édeskés illatot kapunk, ha magunkra fújjuk.

 

Rihanna azért készítette el élete első parfümjét, mert elmondása szerint nem talált olyan illatot, ami tetszett volna Neki. Ezt nehezen képzeljük el, de mindenesetre örülünk, hogy sikerült egy új illatot megalkotnia, amivel gyermekkori emlékeit is felidézheti.

   

Videó is készült a parfüm reklámozásához, ha az első képkockákhoz hozzászoktattuk a gyomrunkat - kicsit geil -, akkor máris átérezhetjük a Reb'l Fleur varázslatos világát.

 

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés