Az YSL karácsonyi meglepetése

Az YSL téli kollekciója garantáltan oldja a fagyos hangulatot. Ahogy már megszokhattuk a divatháztól, ismét felülmúlta az elvárásainkat. Látványos kampányfotók készültek a 2009/2010-es téli Yves Saint Laurent termékekhez.

A kollekció darabjai egytől-egyig időtállóak. Kétféle stílus keveredik a ruhákban. Az egyik oldalon ott vannak a kosztümök, melyek igazán nőiesek és egyben elegánsak is.Míg a másik oldalon a vad, fiatalos darabokat látjuk viszont, melyek kitűnő bőrből készültek. Az overálok többféle kivitelezésben is megtalálhatók a szériában. Vannak egészen feltűnő, nem sokat takaró darabok, de hosszú ujjút és hosszúszárút is felfedezhetünk.A blézerek és a blúzok rétegezettek, lezserek. A legtöbb kombinálva van egy bőrleggingsel, vagy szoknyával. Mégis visszafogottabb látványt keltenek bennünk. Kitűnő választás azoknak a nőknek, akiknek munkájukból kifolyólag az elegáns öltözködés nélkülözhetetlen. Ezek mellett szeretnék az aktuális divatot is belecsempészni ruhatárukba.


A blúzokhoz hasonlóan, a nadrágok szintén lazák és lezserek. Mindegyik kosztümnadrág élére vasalt, ahogy a képeken is láthatjátok, igazán kényelmes viseletnek látszanak. A kollekció szinte mindenegyes kabátja, kosztümje és nadrágja a színskála a sötét vonalán fekszik.Egy biztos bármelyik YSL darab igazán látványossá varázsolja a női nem képviselőit. Minden elismerésünk az új kollekcióhoz, nekünk bejött.

A kérdés az: Ti hordanátok-e ezeket a ruhakölteményeket?

Kapcsolódó cikkek:

VIDEÓ! Visszatértek a szupermodellek! »
Parfüm „recycling” »
A modell, akit egy közösségi portálon fedeztek fel »
Christy Turlington YSL lány lett »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés