Az idei kedvenc színeink

2008-ban a szivárvány minden színének szerep jutott


Kék

  

A kék mindent visz, ráadásul többféle árnyalatban mutatja meg magát. A középkéktől a királykéken át, érintve a petróleum kéket eljut az egészen sötétkékig. A kékeket, és főleg a legsötétebbet, feketével kell párosítanod. Nemcsak ruháidat, de táskádat, cipődet, csizmádat, sapkádat, gyűrűdet, fülbevalódat is nyugodtan kékre válthatod. Hogy meddig tart a kék őrület? Ki tudja... Az egész ruhatáradat azért ne cseréld le kékre. Kezdésnek elég egy-két darab, aztán majd meglátod...

 

Piros

 

 

A pirosat ugyebár a nagy Valentino hozta divatba, s mindig rá emlékezünk, ha szóba kerül. A piros erős szín, domináns, biztosan nem maradsz észrevétlen, ha magadra öltöd. Idén sok pirosat találsz az üzletekben, jó élénk változatban-mert a pirosnak is van ám fáradtabb, visszafogottabb árnyalata. Ha ezüsttel veszed fel, izgalmas, szexi stílusod lesz. Próbáld ki például az esti kis fekete rucidat, pirosban. Mit szólsz hozzá?

 

ZöldA zöld szerethető szín. Na, mármint azok az árnyalatai, amelytől nem úgy nézel ki, mint egy lesápadt levelibéka. Szerencsére az idei zöldek előnyösen állnak neked. A smaragdzöldtől egészen a gyümölcsös zöldes színekig válogathatsz. Ilyen zöldek lehetnek a bőrcuccaid, vagy például a kabátod, de egy kötött ruha is igazán érdekes választás zöld színben.

 

Narancs

 


 

Hú, nagyon merész! Télen a beszürkült környezetedet dobd fel egy energiabombával, vagyis a narancssárgával. Ez a szín, mindig feldobja a hangulatot, vidám és lehengerlő. Na, de hogy ne legyél túlságosan lehengerlő, csak egy részlete legyen narancssárga az öltözködésednek. Egy pulcsi, vagy egy nadrág, egy blúz vagy csak egy sál. A hozzá illeszthető színek a szürkék és a barnás árnyalatok visszavesznek a narancssárga túláradó optimizmusából.

 

Rózsaszín

 


 

A legnagyobb tervezők árasztották el rózsaszínnel a kifutóikat. Emilio Pucci, Donna Karan, Versace, Dior, a nagy divatmárkák mind úgy érezték, kell a lelkünknek egy kis rózsaszín. Igaz sokan nem hagyták, hogy romantikusan nőies és lágy rózsaszínfelhőbe burkolózzunk, mert feketével hozták össze ezt az ártatlan színt, amelynek eredménye rögtön egy vadító ellentét lett. Mindezek tetejébe még az egészet megszórták egy csomó flitterrel.

 

Lila

 


 

A liláról már nem is érdemes írni, hiszen, aki még nem tudja, hogy a lila az idei szezon egyik slágerszíne, az sürgősen hagyja el ezt a portált. A lila elözönlötte a kedvenc üzleteinket. Annyira, hogy szinte már unalmas is. Már biztosan mindenkinek van valami lila cucca, és azt szürkével hordja, ahogy kell. Nem is tévedhetett, hiszen mindenhol így rakták ki. Este és nappal is mély és izgalmas árnyalat a lila, hordhatod a kékes változatait és a püspöklilát is.

 

Fekete-fehér

 


 

Néha a fehér szín befurakszik a hidegebb hónapokba is. Így történt ez idén is, amikor is kellőképpen erőszakos lehetett, mert abszolút helyet követel magának a téli ruhatáradban. Itt van a hideg jégfehér változat és a melegebb vanília is. Sokszor feketével párosítva elveszíti furán világító jellegét, de megkapja a fekete-fehér összeállítások klasszikus stílusát.

A fekete érdemeit nem kell hosszasan taglalnunk, örök darab, örök szín, kiirthatatlan kedvenc.

 

 

Monokróm változatban, vagyis fekete-feketével is ugyanolyan erős, mint más színekkel .

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés