Az opál az új fekete

Divattanácsok 2011-re. Felejtsd el a füstös szemeket és pasztellárnyalatokat, eljött a váltás ideje.

Felejtsd el: árnyékolás pasztellszínekkel

Helyette: kísérletezz hangsúlyosabb színárnyalatokkal. A pasztellnak leáldozott, 2011-ben az élénk színek a nyerők. A sárga és élénknarancs párosítás, a kék különböző változatai. Arra azonban ügyelj, hogy a szokatlan színekhez fontos a több réteg szempillaspirál is, hogy jól mutasson.

 

Felejtsd el: túl fényes ajkak.

Helyette: ami tavaly cool volt, az ma már közönséges. Jellemző a divatra, így nem túl meglepő. A piros cukorkára emlékeztető ajkaknak befellegzett, helyette a matt a nyerő. A burgundi, szilvás vagy pirosas árnyalatok maradhatnak, mert az ajkak eredeti színére emlékeztetnek, természetességet sugallva, de igyekezzünk olyan rúzst találni, mely felkenve nem hat ragacsosnak.

 

Felejtsd el: sötét füstös szemek.

Helyette: évek óta kiirthatatlan ez a trend, most mégis megpróbálkoznak vele a sminkmesterek. A feketét továbbra sem kell száműznünk a sminkkészletből, de újabban illik feldobni azt valami opálos fényű szemceruzával. Füstösség helyett egy kis izgalmat csempész arcunkra.

 

Felejtsd el: a punkos külsőt.

Helyette: itt a romantikus szépségek ideje!

 

Felejtsd el: pirosító nélkül megjelenni.

Helyette: egészséges szín az arcnak. A sminkesek gyakran mondják, a legjobb fiatalító a pirosító, ugyanis megfelelően és mértéktartóan alkalmazva vitalitást és frissességet kölcsönöz az arcnak.

 

Felejtsd el: testszínek a körmökön.

Helyette: a bézs és testvérei 2010 színei voltak, idén érdemes valami újat kipróbálni. 2011 kedvencei az opálos árnyalatok lesznek.

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés