Az ősz 50 árnyalata

Az őszi avart elnézve közel ezerféle tónus tűnik fel előttünk. A divat palettája ehhez képest kevésbé változatos, csupán 3 színt ajánl, azoknak viszont legalább 50 árnyalatát. Ha meguntad e borús évszakot, vigyél egy kis tavaszt a ruhatáradba!

A kék az idei skála legmegnyugtatóbb szereplője, hiszen olyan kellemes dolgokat juttat eszünkbe, mint a tengerek és óceánok csendes mélysége. Az iskolakezdés idején nagy szükség van eme jótékony hatására, amelyet azonban nem csak a diákok élvezhetnek. A család kobalt tagja a szezon legnyerőbb választása. Gianfranco Ferré és a Mango is jól tudja, hogy a ,,blues” szólama felpezsdíti a kifutók és az eső áztatta,  szélfútta utcák hangulatát.

   

Idén ősszel a kék mellett a lila indul hódító útjára. Hihetetlen sejtelmes és nőies kisugárzását Alexander McQueen és a Zara is elismeri. A valaha kizárólag uralkodók és nemesek által hordott szín szerencsére ma már bárki számára elérhető, és egy vérbeli nő kezében valódi feminin fegyverré válik. Mivel inkább emlékeztet minket a tavaszi virágmezőre, mint az őszi tájra, jó módszer arra, hogy felvidítsuk gardróbunkat. Bársonyos anyaggal együtt ajánljuk!

   

A bordó szín egyszerre a királyok és a csábítás tónusa, melynek drámai eszközével ezúttal Haider Ackermann és a H&M is szívesen élt. A szezon trendjében egyértelműen ez az évszakhoz leginkább passzoló árnyalat. Ha azonban Ackermann-hoz hasonlóan fényes anyagokkal párosítjuk, egészen új, izgalmas oldalát ismerhetjük meg, amely távolról sem olyan unalmas, mint a mostani időjárás. Férfiaknak különösen jó szívvel merjük javasolni.

   

Mivel az őszi/téli divatbemutatók már februárban lezajlottak, úgy gondoltuk, nem árt egy kis ismétlés, hogy naprakészek legyünk. A felsorolt árnyalatok külön-külön is jól mutatnak, de együtt egyenesen fantasztikusan. Bátran kombináljatok!

 

Oláh Dóri

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés