Az öt legjobban öltözött sztárpár

Az ötödik helyezett Beyonce és Jay-Z tavaly titokban lett férj és feleség. Öltözködésükben is megjelenik a laza, hip-hop-os, rappes vonal, de ha kell, tudnak ők lenyűgözően elegánsak is lenni.Az énekesnő csodaszép párduc nyomatos, kivágott  ruhájához keresve sem találhatnánk jobb férfiöltönyt, mint a rapper hasított bőr öltönyét. Mondhatnánk: állati az összhang!

A pletykalapok szerint ugyan Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata felett viharfelhők gyülekeznek, de ez semmit sem von le kettejük ruházati összhangjából. Angelina imádja a feketét, így a nagy eseményeken előszeretettel mutatkozik éjfekete ruhákban, és ehhez a szokáshoz ilyenkor Brad is kénytelen csatlakozni. Ha a gyerekekkel való városnézésről van szó, a bohókás, etnikai stílusban is könnyedén egymásra találnak.

A harmadik helyezett egy színész páros, Katie Holmes és Tom Cruise, akik küzdenek a magasságbeli nehézségekkel. Tom szemmel láthatóan alacsonyabb asszonykájánál, azonban ez nem akadályozza meg őket abban, hogy kialakítsák az őket jellemző öltözködési harmóniát. Nem csak a színekre ügyelnek, hanem a korszakra is! Egy példát kiemelve: Tom ’80-as évekre emlékeztető ballon kabátjához és garbójához kiválóan illik kedvese válltöméses csillogó kardigánja és bővebb ruhája.

Második helyen a született feleség Eva Longoria és kosaras férje Tony Parker végzett. Mindig ügyelnek arra, hogy színében és jellegében harmonizáljon öltözékük, és könnyen áthidalják a Tony magasságából származó esetleges problémákat is. Tony laza, sportosan elegáns stílusa Evától sem áll távol a hétköznapokban, a hivatalos eseményeken pedig mindkettőjüket rendszerint skatulyából húzták elő.

Heidi Klum és Seal minden híres párokat felsoroltató írás és összeállítás kötelező szereplői. Ez nem véletlen, mindig tökéletesen mutatnak nemcsak külön-külön, hanem egymás mellett is. Legyen szó valamilyen puccos összejövetelről, egy rövid sétáról a gyerekekkel vagy egy kis romantikus vásárolgatásról, Heidi és Seal megtalálja az összhangot. Mivel a mai hírességek között náluk szebb párt keresve sem találhatnánk, a divat.hu sztárpár listájának ők az első helyezettjei.


Legközelebb a magyar párok háza táján nézünk szét, és gyűjtjük össze a legharmonikusabb partnereket!


Kapcsolódó cikkek:

Heidi Klum  »
Topmodell mamák 1. rész »
Sztáröltözékek a Metropolitan Costume Institute gálán - Második rész »
Mrs. Cruise és a Miu Miu  »
Ruhák a vörös szőnyegről 2. »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés