Bajban az orrszarvú?

A híres orrszarvú embléma kitalálója, Marc Milecofsky, vagyis Marc Ecko, aki a 80-as évek elején még pólókat árult, majd 1993-ban megalapította saját márkáját, 2004-ben még egymilliárd dollár bevételt produkált a külföldi eladásokból.


Marc Ecko

A hírek szerint a Marc Ecko Enterprices most bajban van. Bár Michael Golden marketingigazgató a Postnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy a cég még mindig erős. A pletykák szerint azonban a cég jelen pillanatban is New York-i hadiszállása egy részének bérbeadásán fáradozik.





A New York Post értesülései szerint Marc Ecko 1,299 millió dollárt érő koloniál stílusú New Jersey-i házára is jelzálogot rakatott, hogy megkapja a 2,1 millió dolláros kölcsönt szintén New Jerseyben lévő, Stronghold nevű kastélyának felújítási munkálataira. Ám a New York Post állítása szerint Eckónak nem csak a mindezidáig közel 22 millió dollárt felemésztő kastélyrenoválással gyűlt meg a baja mostanában.
A Post azt írja, hogy Ecko a Peter J. Solomon befektetési bankhoz fordult segítségért legalább 170 millió dollárra rúgó adóssága rendezéséhez. Ecko jó néhány fontos üzletfelének tartozik, és ha nem sikerül kölcsönhöz jutnia, akkor el kell adnia a cég pénzzé tehető javainak egy részét. Számos gyártóhoz hasonlóan az elmúlt szezon Ecko számára is mélyrepülés volt. A Post forrásai azt állítják, hogy a cég több mint 100 millió dollárral tartozik a termékei előállításában jelentős szerepet játszó Li & Fung nemzetközi kereskedelmi társaságnak. Emellett az Ecko további 70 millió dolláros tartozást halmozott fel a CIT nevű kereskedelmi hitelóriás egyik szindikátusánál. Habár a CIT hajlandó volt haladékot adni, az Eckónak nyárig rendezni kell az adósságot.

 

Néhány évvel ezelőtt a Jones Apparel Group és a Tommy Hilfiger is 500 millió dollár feletti ajánlatot tett az Eckónak, ám most már nem sok esély van hasonló ajánlatok begyűjtésére.

http://www.shopecko.com/home/index.jsp


Kapcsolódó cikkek:

Kabátom, kabátom...  »
Legyen saját stílusod! »
Laza, sportos, utcai, casual... »
A grunge valóban rendetlen, nem csak megjátssza »
Klasszikusan elegáns »
Használt, de nem akármilyen: a vintage stílus »
Akarsz „boho” lenni?  »
Ismered a Paule Ka stílusát? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés