Bájos brazil fehérneműk

Mi az, amitől a nő igazán szexinek és ellenállhatatlannak érzi magát? Természetesen a csábító fehérnemű! Menjünk bárhova, ha tudjuk, hogy gyönyörű csipkecsodát viselünk ruhánk alatt, valahogy megváltozik kisugárzásunk, és csak úgy árad belőlünk a magabiztosság. Főleg, ha a Joge új kollekciójának darabjait húzzuk magunkra!

A brazil fehérneműmárkát egyelőre nem sokan ismerik a szakmában, de hozzá kell tennem: teljesen alaptalanul. 2010-es fehérnemű kollekciója alapján a legnagyobbak között volna a helye, hiszen aprólékos részleteivel, finom és elegáns stílusával mindenkit levesz a lábáról.

A 2010-es őszi/téli kollekcióban kiadott darabjai egytől egyig műalkotások. Melltartóin olyan apró részletek találhatók, melyek egyedivé és különlegessé varázsolnak minden darabot. Kombinéi romantikusan fodrosak, masnisak, mégsem csicsásak vagy túlzóak. Mindegyik fehérnemű elragadóan nőies és ellenállhatatlanul bájos.A kampányfotókon a gyönyörű brazil modell, Daniela Freitas népszerűsíti a Joge márkát. Freitas tökéletesen megtestesíti a cég által kreált nőideált –törékeny, gyönyörű és hihetetlenül nőies.A kollekcióban nem csak melltartókat, bugyikat és kombinéket találunk, hanem lágy csipkebolerókat és gyönyörű, csipkebetétes pulóvereket is. Néhány fűző is helyet kapott a fehérneműk között, ezek lágy fodrokkal és csipkebetétekkel varázsolják el a potenciális vásárlóközönséget.Érdemes ellátogatni a márka honlapjára, mert teljesen átadja az életérzést, amit a Joge kínál. Noha csak portugálul érhető egyelőre, mégis kötelező átböngészni annak, akinek tetszenek a cég fehérneműi, hiszen elegáns, édes, bájos oldalt találunk, rajta a teljes kollekcióval, és elbűvölő zenével.

A Joge maga is ilyen – kedves, nőies és soha nem túlzó. 2010-es kollekciója láttán az ember lányának párizsi kávéházak, baldachinos ágyak és bonbonok jutnak eszébe. Amit pedig a márka képvisel, az a kifinomult elegancia és kislányos báj.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés