Bakancslista 2012

A hideg őszi/téli napokra érdemes beruházni egy olyan csizmára, ami nem csupán praktikus, de a tekinteteket is vonzza. A hazai és nemzetközi trendeknek megfelelően bemutatjuk az idény alapdarabjait, úgy mint a szegecses bakancsot, a lovagló csizmát és az örök klasszikus tűsarkút, platformal megkoronázva. A különböző színekben és formákban kapható darabok közül íme a mi bakancslistánk!

Az első és talán legfontosabb az a nőies fazonra igazított “motoros“ bakancs, melyet szegecsekkel és varrásokkal díszítve tesznek egyedivé. A mindennapokra különösen ajánlott, hiszen a felépítése és a sarokmagasság gondoskodik a kényelemről és a strapabírásról. A fekete mellett bordó, barna, fehér és szürke árnyalatokban kapható, arany és ezüst szegecsekkel ékesítve.  Must have!

 

   

A divatból soha ki nem menő, magassarkú bokacsizmák idén sok tervezőnél platform talpat kaptak, így téve a darabokat még kényelmesebbé, esztétikusabbá, olyakor pedig némileg különccé. A tűsarokkal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy városi legendákkal ellentétben nem a sarok magasságától csúszik egy cipő, hanem a nem megfelelő kialakítású talp teheti korcsolyává lábbelinket; így érdemes egy pillantást vetni a cipő aljára is vásárláskor.

   

Az extrémebb fazonok kedvelőinek sem lehet hiányérzete, hiszen a western csizmák mintájára készült jó pár olyan darab, mely egy jól megválogatott szett feltűnő dísze lehet.

Miután a lovagló stílus ismét reneszánszát éli, nem csoda, hogy a divatcégek a lábbelik terén is alkottak ennek szellemében. A hazai boltokban is elérhető, klasszikus barna-fekete összeállítás idén is igen népszerű, elnézve ezeket a csizmákat; abszolút jogosan!

Az új trendek mellett természetesen továbbra is divat az egyszínű, fekete és barna csizma, mely tökéletes kiegészítője bármely összeállításnak.

   

A kedvencek felsorakoztak, kellemes válogatást kívánunk!

 

Szabó Lili

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés