Bársonyt a körmökre is!

Idén télen a bársony sokadik reneszánszát éli mind az öltözködés, mind a kiegészítők terén. Ezzel a nemes, luxus érzetet kölcsönző anyaggal azonban mostantól nem csak a testünket boríthatjuk, hanem a körmünket is. Divatőrülteknek must have!

A 2012/13-as őszi-téli kollekciók egyik nagy visszatérője a bársony, ami a nyolcvanas évek divathullámával elárasztotta kifutókat. Nem kisebb nevekről van szó, mint például a Gucci, vagy a Lanvin divatházak. Jó hír a különleges megoldások kedvelőinek, hogy egy új technológiának köszönhetően idén a manikűrözés tekintetében is a bársony kapja a vezető szerepet, mellyel elegáns, letisztult, mégis eszméletlenül stílusos hatást érhetünk el.
 
 

   
A Kodi Professional segítségével akár otthon is elkészítheted a téli szettedhez leginkább illő, bársony hatású körmeidet, vagy a manikűrösödnél is kérheted ezt az új, különleges eljárást. Az otthoni szett tartalmaz egy alaplakkot, egy bársony hatású port, és 3 színt, a kifejezetten manikűrösöknek szánt nagyobb kiszerelés  - Flokker - pedig lehetőséget ad arra is, hogy 33 elképesztő színből válogass.
   
   
A Kodi kevésébé beválallósaknak is nyújt megoldást, hiszen ha valaki ódzkodik attól, hogy textil-tapintású legyen a körme, akkor tetethet kisebb mintákat is, melyekkel egyedibb lesz a manikűr, de mégis visszafogott és ízléses. A közhiedelemmel ellentétben pedig a körmök nem kopnak le pár nap alat, hanem akár 3 hétig is megtartják csodás, bársony tapintásúkat.
   

Bővebb információért, érdekességekért és friss hírekért látogassátok meg a Kodi Professional Facebook oldalát, illetve a Deluxe Cosmetics Hungary weboldalát!

http://www.deluxecosmetics.hu/

https://www.facebook.com/deluxecosmeticshu

 

KM

 

Kapcsolódó cikkek:

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés