Beszóltak Kim Kardashiannak!

Robin Williams nem állhatta szó nélkül Kim Kardashian legutóbbi villongását.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Az exhibicionizmusát kiválóan kamatoztató valóságshow királynő hamarosan életet ad első gyermekének. Míg sokan a gyermekvárás időszakában a bővebb szabású kismamaruhákat választják, addig ő szokásához híven még most is előszeretettel választ testhezálló darabokat. A logika érthető emögött, magamutogatásból él, ha átlagos gyermekváró rucikba bújna, jóval kisebb felhajtás övezné kisbabája érkezését.

 

 

Így azonban még a világsztárok is tudomást szereznek róla. Nem sztárocskák, mint ő, hanem valódi nagykaliberek, mint Robin Williams.

Az Oscar-díjas színésznél Kim virágmintás ruhája vágta ki a biztosítékot, melyet a Met Ball nevű divatgálán viselt. Nem volt túl előnyös a ruhaköltemény – a szabása még csak-csak elment, de a szín és a minta nem volt túl előnyös. Williams szerint kifejezetten hajazott arra az otthonkára, melyet a Mrs. Doubtfire-ben öltött magára, melyben egy elkeseredett apát alakít, akit a válás után az exe eltilt a gyerekeitől, és ezért idős angol nevelőnőnek adja ki magát, hogy a lurkók közelében lehessen.

 

 

Ezt az észrevételét a Twitteren képekkel ellátva közzé is tette „Nekem jobban állt.” kommentárral.

Azt nem tudni, hogy Williams egykori otthonkáját ki tervezte, az viszont biztos, hogy Kim estélyije a Givenchy tervezőjének, Riccardo Tiscinek a műve, aki szabad kezet kapott a kismama öltöztetéséhez. „Szerintem fantasztikusan festett. Ő a legszebb kismama, akit valaha is szerencsém volt öltöztetni a pályafutásom során.” - nyilatkozta. Mi hozzátennénk, hogy a legbátrabb is, hiszen nem sokan merik bevállalni azokat a magas sarkakat a babavárás utolsó szakaszában, melyeken Kim egyensúlyozott...

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés