Bevadult a Bershka!

Neonszínek, batikolt sortok, baseball sapka és gördeszka. A spanyol márka eddig sem a visszafogottságáról volt híres, de az aktuális kollekciójával egyértelműen a vagányabb, már-már extrém darabok megszállottjainak kedvez. Ahogy a tavaszi/nyári kampány felirata is hirdeti: you only live once - csak egyszer élsz, legalábbis ebben a testben.

Nem lehet elégszer elmondani, hogy nincs új a nap alatt, s míg a felsőbb kategóriás márkák főként a kilencvenes évek szín-, és formavilágához nyúltak vissza, addig a spanyol márka tervezői ezt megspékelték a nyolcvanas évek hangulatával és alapdarabjaival. De ha a Bershka eddig csupán kullogott a kifutók trendjei mögött, akkor most igazán kitett magáért, és végre sikerült egy olyan vad, és fiatalos darabokból álló kollekciót prezentálnia, amely színt vihet már-már ijesztően fekete-fehér csíkos tavaszunkba.

 

 

 

A fehér, a csipke és a bőr pozíciója még mindig szilárd az aktuális trendekben, így a Bershka is erre épített, vegyítve a nyolcvanas évek deszkás stílusának elengedhetetlen elemeivel, mint a például - a szezon must-have kiegészítőjével - a baseball sapkával, melyet idén szinte mindenhez viselhetünk.

 

 

 

   

 

   
   
   

 

A kifejezetten sportos darabok mellett a még oly' távolinak tűnő fesztiválszezon nőies alapkellékeit is megtalálhatjuk, így ha még nem is tudjuk, hogy mit veszünk fel holnap, azt már most kiválaszthatjuk, hogy mit fogunk viselni a Balaton Soundon.

 

   

 

   

 

Persze a letisztultabb stílus híveinek sem kell egyből a Pradába rohanni, hiszen a kollekció felvonultat egy-két elegánsabb - kizárólag a már említett csipke és fehér jegyében megálmodott -, bár visszafogottnak aligha mondható darabot is. 

 

 

 

   

 

Aki tehát unja már a bordó és a khaki egyhangúságát, vegye az irányt a Bershka felé, a tavaszi kollekció első darabjai ugyanis hamarosan megérkeznek az üzletek polcaira. #YOLO

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Trend a lelke mindennek »

Harminc gönc tavaszra »

Legyél te az est fénypontja! »

A Zara a hétköznapok Pradája  »

Légy újra Spice Girl! »

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés