Bikini, trikini, tankini és egyrészes...

Most, hogy szinte már doktorálni tudnál fürdőruhákból, itt az ideje, hogy megismerkedj az idei irányzatokkal.

A fürdőruhák nem élnek önálló életet, amikor trendekről van szó. Alázatosan alkalmazkodnak a ruhadivathoz. Vagyis: idén nyáron az aszimmetrikus fazonok, a fényes anyagok itt is fellelhetők, de megjelenik a sárga is, csakúgy mint a geometrikus és állatminták, a virágok, pöttyök, és a pin-up stílus.

 

Az egyrészes fürdőruhák felsőrészei sokszor komplikáltak, alakzatokra, sávokra osztottak, itt-ott hiányzik belőlük egy-egy rész. Szétvagdosott darabok, mintha körbe lennének tekerve a testen. A bikinik is gyakran követik ezt a fazont, akár az alsó, akár a felső részeik inkább bonyolultak, mint egyszerűek. A félvállas darabok egyértelműen a legdivatosabbak mindkét változatnál.

És a hazai választék:

A H&M retro fürdőruhavonala kifejezetten izgalmas modelleket mutat, persze a hozzávaló kiegészítőkkel, hatalmas napszemüveggel és szalmakalappal.
A Magistral kollekciójában az állatminta még mindig erősen jelen van, csakúgy, mint az élénk színek, a geometrikus minták, az afrikai hangulat. Díszítéseknél sok követ, fémlapot használnak, de megtalálhatók a Swarovski kristályokkal kirakott darabok is.A Triumph fürdőruha az időtlen eleganciát, a divatos színvilágot, a visszafogottan szexi szabásokat jelenti. Romantikus minták, népi motívumok, izgalmas színkombinációk.

A DIM, amely itthon viszonylag új névnek számít, de Franciaország egyik vezető fehérnemű márkája, formáiban és mintáiban mindig fiatalos és színes fürdőruhákat ajánl.


A Calzedoniánál ismét a variálhatóságon és az egyszerűségen van a hangsúly, a legújabb modelleket Gisele Bündchen mutatja be.Az Oysho sem túl ismert itthon, szintén a spanyol Inditex birodalom része, tudjátok, Zara, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear... Fiatalos, üde, természetes és ártatlan. Vichy kockák és masnik, tengerészhangulat és a francia Riviéra inspirálták az idei darabokat.A Marks & Spencer üzletekben a bikinik alsó és felső része külön-külön is megvásárolható, sőt a két részes fürdőruha többféle variációban, különféle fazonokban is összeállítható. A gazdag kollekcióban egyaránt megtalálható a klasszikus fekete, a színes virágos, az extravagáns csíkos, a mintás, a tengerész és az alakformáló változat is. A fürdőruhák mellett velük harmonizáló kiegészítőket, strandruhát, strandpapucsot, szalmakalapot, strandtáskát, napszemüveget és strandtörölközőt is kínálnak. 


Ahogy hírt kapunk újabb kollekciókról, azonnal értesítünk.

Termékkatalógus/H&M

Termékkatalógus/Dim

Termékkatalógus/Calzedonia

Termékkatalógus/Triumph


Kapcsolódó cikkek:

Amikor fürdőruhában kell megjelenni 1. »
Újabb leckék fürdőruha tantárgyból... »
Hisztimentes fürdőruha-vásárlás »
Alábbhagyott a tanga őrület? »
Mit hoz a Zara 2009 nyarán? »
Kedvencek a kifutón »

Kapcsolódó képgalériák:

Magistral
Fürdőruha 2009

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés