Blake az új Rachel?

Minden korszaknak megvan a tv-s kedvence. A 70-es években Farrah Fawcett angyal-frizuráját kellett minden fodrásznak elkészítenie, a 90-es évek Jennifer Aniston rámenősen dús hajú Racheljétől volt hangos a hajvilág, legújabban Blake Livley bozontos szőkesége hódít.

Serena van der Woodsen tökéletesen tökéletlen frizurája, az arckeretező rétegekkel, a szövevényes hullámokkal, a finoman kunkorodó végekkel és a visszafogott dússággal hasonlóan sokakat tud öltöztetni, mint tíz évvel ezelőtt a Jóbarátok Racheljének sörénye. De nemcsak erről van szó. John Barett, a Bergdorf Goodman fodrászüzletének tulajdonosa szerint a vendégek azért kérik a Blake-hajat, mert Serena életstílusát szeretnék magukénak tudni.


Néhány pszichológus nem Serena gazdagságát, hanem személyiségét emeli ki. A borzas, rendezetlen, de mégis trendi frizura tökéletesen illeszkedik Serena örökké problémás egyéniségéhez. A legtöbb nő pedig azonosul legalább néhány gonddal a sorozatból és így a hajat is megkívánja.Így nem csoda, hogy ma a barnák szőkére, az egyen hajúak göndörre váltanak New Yorkban, és ahogy azt Nuri Yurt (a Madison Avenue egyik menő fodrászszalonjának tulajdonosa) is elmondta: „Blake stílusa ma az igazi sláger.”


Nem szabad elfelejteni, hogy ez a most-keltem-ki az ágyból stílus mennyi munkát igényel. Még azoknak is, akik remek hajjal születnek, komoly munkájába kerül ez a nem-töltöttem-vele-egy-percet-sem kinézet. Szerintetek megéri?

Kapcsolódó cikkek:

Öltözködj merészen, rúgd fel a szabályokat! I. »
Back to school! »
Hajpántok minden alkalomra  »
Öltözz úgy, mint Leighton Meester! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés