Borzasztó képek a szupermodellről!Csak erős idegzetűeknek!!!

„Szeretek hibákat elkövetni és nem szeretem, ha példaképként beszélnek rólam.” –nyilatkozta egyszer Naomi Campbell. A híres szupermodell nem hazudtolja meg önmagát, újabban csöppet beteges hobbijának hódol, azaz összefirkált „hullákkal” fényképezkedik.

Az idén 40-edik születésnapját ünneplő, „fekete párduc” néven elhíresült médiasztár azok közé tartozik, akik megváltoztatták a 90-es évek eleji divatot. Olyan nagy nevek közé sorolják, mint Cindy Crawford, Claudia Shiffer, vagy Linda Evangelista. 27 évesen hódította meg  a kifutókat és azóta számos sikert tudhat magáénak, nemcsak a modell-, de a zenei és a filmes életben is.

   

Idén ősszel azonban egy olyan fotósorozattal sokkolta a közönséget, mely ízléstelen, durva és nem kicsit morbid. A képek egy már jobb napokat is látott pinceszerű mosdóban készültek, ahol Ms. Campbell élte ki beteges hajlamait egy csupasz holttesten.

A meghökkentő jeleneteket ábrázoló fotók Mert&Marcus alkotásai az Interview októberi számában. A hullaszerepben Alex Kovas, az orosz színész és egyben férfimodell.

A néhol dominaszerkóban tündöklő Naomi ízlése kissé különös, ami vágyait illeti, ugyanakkor a divat iránti szenvedélye még mindig elsöprő. Lanvin, Gucci és Bottega Veneta is feltűnik a szupermodellen.

Nem csak a divat, a reklámok és, úgy tűnik, már a fotósok sem ismerik a határokat. A botrányos az új trend, és minél felháborítóbb, annál jobb. Nem tudom, miért csak meztelenséggel, hullákkal és orgiákkal lehet felhívni a figyelmet.

Nektek hogy tetszett a fotósorozat?

Forrás: interviewmagazine.com

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés