Breaking! Rihanna Magyarországon koncertezik!

Amiért rengetegen imádkoztunk, megadatott! A stílus hercegnője -nálam még mindig Gaga a királynő - december 8-án Budapestre látogat!

Legutóbb botrányos szado-mazo klippjével kavarta fel a kedélyeket, amit szerintem a latex és a bőr kiegészítők keresletének növekedése fog követni. Mindenesetre Rihanna kis tinisztárból kezd felnőtt nővé érni és ezt a színpadon is bizonyítja! Nem nagyon találunk olyan darabot a fellépőruhái közül, amely teljesen fedné testét vagy legalább annak egy részletét. Mindenhol necc, tüll és rengeteg lakk.

 

Rihanna Load elnevezésű új turnéja a leglátványosabb és legnagyobb színpadi show, amit valaha csinált. A szeptemberi európai premier után a Budapest Sportaréna színpadán december 8-án lesz látható.

   

A lány, aki úgy váltogatja a frizuráját, mint más a ruháját, igazi divat ikonnak számít. Emlékszem, amikor az énekesnő levágatta és feketére festette a haját, a klubokat ellepték a Rihanna utánzatok.

   

Az énekesnő bár még csak most múlt 23 éves, már 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Rihanna Jean Paul Gaultier mellett tette le a voksát, az extrém ruháiról ismert tervezővel nagyon jól megértik egymást, fellépőruhái is Gaultier inspirációiból születtek. Meg kell jegyezzem, hogy a fiatal énekesnőnek minden ruha és hajszín, frizura nagyszerűen áll!


Kíváncsian várjuk a show-t, ahol csillogásból és meghökkentő fellépőruhákból nem lesz hiány!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés