Buggyos nadrágok

Mi a helyzet ezekkel a buggyos nadrágokkal?

Nos az idén még vadabb fazonnal jelentkeztek, mint tavaly, amikor még csak próbálkoztak a betöréssel. Óvatosan bánjatok vele, mert makacs darab, nehéz más ruhadarabokkal párosítani.

 

Mi a baj velük?

 

Leginkább az, hogy rosszul áll, hacsak nem 34-es a méreted.

Aztán meg az is, hogy folyton arra gondolsz, amikor rajtad van, hogy nem nézek ki túl hülyén?

No és hát nem utolsósorban Kate Moss még nem vette fel.... És ha ő nem veszi fel, akkor talán nem is olyan eltalált ez a naci.

 


Na jó, ha mindezek ellenére úgy döntesz, hogy dacolva mindennel, magadra öltöd eme trendi viseletet, kérlek, vegyél figyelembe néhány apróságot.

Az összeállításod legyen minél egyszerűbb, elég, ha a nadrágod dominál. Ezért a szürke, fekete, bézs színeket javaslom. A felsőd lehet egy romantikus blúz, a cipő egy bokacsizma, s mindehhez összefogott haj, kevés kiegészítő. Maximum egy kendő és egy átvetős táska. Ennél sportosabban is felveheted, szűk felsőkkel, hippi stílusú mellényekkel.

Ha munkába igyekszel, akkor a nadrág bohóságát egy v kivágású pulcsi és egy szűk blézer ellensúlyozhatja. Ha bulizni készülsz benne, akkor egy fényes, szűk felső és egy platformos szandállal párosíthatod. Extra divatos leszel, ha egy selyemblúzzal, vékony övvel és nagyon magas sarkú cipővel viseled.

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha bő felsővel húzod fel, és erős színeket használsz. Tehát a felsők mindig kövessék a test vonalát és a dekoltázsok elég mélyek legyenek.

 


 

Kapcsolódó cikkek:

 

Létezik az a farmer, ami neked is jól áll »

Címkék:
Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés