Buliszerkó elegáns partikra

Habár a nyári tombolás lassan véget ér, az ősz közelsége is tartogat még meglepetéseket egész estés, menő partik formájában! A hőmérséklet ugyan megcsappan, a mi partihangulatunk azonban még a régi, így ennek alkalmából összeállítottunk nektek egy vagány, szexi szettet a nagy estére!

A Divat.hu/Fashion.hu oldala most egy új programmal kedveskedik olvasóinak, melyben mi is eljátszhatjuk a divatszakértő stílustanácsadót. A Stylist nevű alkalmazásba most kombinálhatunk merész, laza vagy elegáns darabokat, de összeállíthatunk személyiségünknek megfelelő, menő szetteket is különleges alkalmakra. Íme egy vagány kombináció, melyet egy stílusos estére ajánlok mindenkinek!

Az összeállítás az elegáns partikon fog tarolni, melyeken kevésbé számít a kényelem, és sokkal inkább fontos a laza, szexi, mégis kifinomult megjelenés.

Egy ilyen fekete blézer, mint az itt látható Helmut Lang darab nem csak idén ősszel számít nagyon trendinek, de egyébként is a ruhásszekrényünk nélkülözhetetlen részét képezi. Legyen szó bármilyen fontos vagy elegáns eseményről, sosem hagy minket cserben.

És hogy mi az a praktikus kiegészítő, ami nélkül nem lehet elindulni egy ilyen emlékezetes éjszakára?  Természetesen nem más, mint egy Stella McCartney-féle csinos, fekete laptáska, melyben elférnek a legszükségesebbek és az  életmentő  szépségkellékek.

A nők többsége él-hal a szebbnél szebb, merészebbnél merészebb tűsarkú csodákért, melyeket  előszeretettel hordanak nem csak a fontos eseményeken, de a hétköznapokban is. Bár ezt a Fendi körömcipőt nem egészestés tánc maratonra találták fel, egy esküvői parti és a kifinomult, alkalmi összeállítások kihagyhatatlan részét képezi.

A sötétebb színeket mindenképpen dobjátok fel néhány színesebb ékszerrel! Biztosra vehetitek, egy pasi sem fog tudni ennek a kombinációnak ellenálni!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés