California Gurls – öltözz lazán, mint Kaliforniában!

Nagy nap lesz augusztus 24-e Katy Perry számára, hiszen ekkor jelenik meg harmadik albuma, és már azt is tudjuk, mi lesz a címe! Az első sláger, a California Gurls meg is hallgatható róla!A California Gurls állítólag Jay-Z nagy sikerű dala, a New Yorkot idéző Empire State of Mind ihletésében született meg. Az új album pedig a Teenage Dream címet viseli.

„Mindenki a magasba tartotta az italát és táncolt, én pedig ezt gondoltam: >>Mi nem New Yorkban vagyunk, hanem Los Angelesben. Mi van akkor Kaliforniával? Az itt lakókkal, a ginnel és a gyümölcslével, a pálmafákkal és az örök napbarnította bőrrel? Úgy döntöttem, el kell készítenünk a választ. Azt szeretném, hogy az emberek azonnal le akarjanak foglalni egy jegyet Kaliforniába, amint meghallják a dalt.”


 Abercombie

Hogy hogyan öltözik az, aki a kaliforniai stílust követi? Először is lazán, lengén, hiszen a hőség sokszor már-már elviselhetetlen. A kifejezetten kaliforniai márkák, valamint azok, akik a stílust követőket célozzák meg, nem olcsók. Az alapdarabok a rövid short, szaggatott farmerszoknya vagy -nadrág, babydoll fazonú miniruhák. Kedveltek a nyomott minták és a természetes színek. Kötelező a lábujjközti papucs! Old  Navy

Ha a márkákat tekintjük, a kaliforniai divatkövetők imádják a Juicy Couture-t, az Old Navyt, az Abercrombiet, a Hollistert és az American Eagle-t.

Neked bejön a californian stlye?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés