Carmen Kass meghökkentő fotói - szőrös lábbal a kifutón?

Ki látott még ilyet? Az Emilio Pucci gyönyörű tavaszi ruháit és szandáljait bemutató topmodell képes volt teljesen szőrös lábbal pózolni fotósok ezreinek a kifutón. Mi megértjük, ha néha napján lustaságból nem jut el a kozmetikusokig. No de, egy ekkora szabású rendezvényen így megjelenni? Az igénytelenség csúcspontja!

Megesik néha az ember lányával, hogy a szürke hétköznapok forgatagában elfelejti leszedni a lábáról a szőrt. Pihézik egy darabig, talán pár milliméter hosszúra meg is nő, Isten boccsá, eltelik egy hét, mire erőt veszünk magunkon és megszabadulunk tőle. Mi, hétköznapi emberek. Na de, egy világhírű topmodell, aki nap, mint nap lép fel luxus márkák kifutóin, szerepel nagynevű magazinokban, képes legyen ilyet művelni, az már nem elfogadott.


Mert bizony, Carmen Kass Emilio Pucci kifutóján úgy vonult végig, hogy a lábszárát teljes bunda fedte. Ráadásul szőke hajának ellenére igen erős és fekete szőrre nagyíthattunk rá a fényképeken.


Plusz poén, hogy mindez nem az első eset. Az észt származású, egyébként tökéletes alakú és gyönyörű modell már máskor is megvillantotta gyanta szűz lábszárát. A vörös szőnyegen, és egy Victoria’s Secret fellépésen is így vonult végig. Jogosan háborodunk fel mindezen, hiszen egy ilyen extra szexis fehérneműt bemutató hölgyemény nem éppen az igénytelenséget kéne, hogy reklámozza.


Carmen egyéb testrésze máskülönben teljesen szőrtelen. Ezek után nem értjük, miért hagyja ki az amúgy legkínosabb pontot? Ezek szerint a lábszárán a hippi stílust vallja. Te mit gondolsz, nem cikis ez Tőle?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés