Ciklámen ciklon

Létezik egy nagyon rossz kislány rapper, aki bár meghökkentő és nem kevésbé rettentő ízlésnek tanúbizonyságát téve úgy fest, mint Kiszel Tünde afroamerikai változata, magyarországi alteregójával ellentétben azért a puszta létezésen és magamutogatósdin kívül tesz is valamit. Ő Nicki Minaj, a MAC „Viva Glam” 2013-as kampányának arca.

 

 

A 2010-es „Pink Friday” után az énekesnő a múlt évben újabb reklámhadjárattal rukkolt elő. „A lány nem jár(-t) egyedül.” Az énekesnő akkor a kilencvenes évek végének emlékeit idéző, latin ritmusokkal taroló Ricky Martinnal szövetkezett, hogy a MAC AIDS Alapítványt a „Viva Glam” termékek eladásával támogassa. Nicki idén újra csatlakozott a karitatív célokat megvalósító „Viva Glam”-kampányhoz. A ciklámen lány ezúttal kihagyta a történetből elfeledett Ricky-t, de a kampányfotóján feléje ágaskodó rúzsokkal azért sikerült pótolnia a „férfiasság” jelenlétét. Ami a hölgyeménnyel kapcsolatban még érdekes lehet, az az a tény, hogy ő birtokolja „ízléstelen Barbie” ruhatárát! Vessünk erre egy röpke pillantást!

 

Az énekesnő szókimondó R&B, hiphop és rap előadóként lett ismert. Személyét illető szaftosnak szánt pletykák szerint szexuális beállítottsága alapján biszexuális. Ő bőszen tagad, ennek ellenére bátran kiáll a melegek érdekei mellett. A homoszexuálisok egyenjogúságáért és biztonságáért harcoló aktivitását mi is nagyra értékeljük, gyógyíthatatlan ízlésficamát azonban egész egyszerűen nem vagyunk képesek megbocsátani.

 

Az állandó közszemlére tett keblek és bárgyú arckifejezések kivétel nélkül szemvakító színekben játszó öltözetekkel párosulnak. Minden róla készült fotó egy valóságos sokk, egy kitörölhetetlen rossz emlék, divatrémálmok okozója és a legnagyobb stílusbakik dokumentációja egyben. A póz infantilis, a tekintet üres, a ruha repedtsarkúság gyanúját keltő.

 

A hazánkban 2013. februárjától megjelenő levendula színű rúzst bizonyára rajongók, kiváncsiskodók és szimpatizánsok sokasága fogja keresni. Ne feledkezzenek meg a jó ügyről, amit a termékek megvásárlásával támogatnak, de persze arról se, hogy a levendula veszélyes virág, mert a színe nem mindenkinek áll jól. Ami pedig még ennél is fontosabb intelem, hogy a bemutatott Nicki-alapdarabok nem követendő példák. Inkább elrettentőek.

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

MAC: Après Chic »

Görbe tükröm mondd meg nékem! »

Rúzst mindenkinek! »

Magyarul: MAC - Október 24-én startolt a Mac magyarországi honlapja »

Dress code: tragédia »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés