Cipő-vegetáriánus vagyok!

Beyond Skin, azaz bőrön túl, hangzik a márka neve. A gyártó webshopon keresztül juttatja el cipőit a világ minden pontjára. Célcsoportját azok alkotják, akik igazi állatvédők és nem szeretnének bőr cipőben járni, de fontos számukra a minőség és divat.

Ha már november elseje a vegetáriánusok napja volt, szenteljünk egy kis idő mi is a divat-vegetarianizmusnak. Azaz újrafelhasznált anyagok, garantáltan állatbarát előállítás.


Első ránézésre is szemet gyönyörködtető darabokra lelhetünk a webshopban. Van itt minden fazon, stílus és színvilág, a balerináktól a platformokig.Az üzlet filozófiája, hogy a szép dolgokhoz nem kell erőszak, elég, ha a cipők készítői a szívüket adják a munkába. Kizárólag természetes és újrafelhasznált anyagokból dolgoznak.Bár egyértelmű, hogy nem ez a cél, de tény, hogy ezekről a cipőkről ránézésre senki sem állapítaná meg, hogy nem bőrből készültek.Érdekes és dicséretes kezdeményezés ez a divat világában. Jó tudni, hogy igazi állatvédőként is van mód a legutolsó divat szerint öltözni. Bármennyire is nemes a cél, azt nem hinném, hogy a vega cipő valaha is kiszorítja elit pozíciójából a bőrt.

Kapcsolódó cikkek:

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés