Coin- Paris Hilton partyján jártunk

Ha valaki örökösnőnek születik, és nem csak a nagyi porcelánjait örökli, annak viselnie kell az ezzel járó terheket. Paris Hilton egyre nehezebben titkolja, mennyire unja ezt a szerepet.

A Coin luxus áruház megnyitóján jártunk, ahol Paris Hilton annyi testőrrel jelent meg, hogy az amerikai elnök megirigyelte volna. A szigorú biztonsági előírások mindenkinek megnehezítették a dolgát, de egy világsztárnak ez kijár!
A Coin Dorottya utcai épületében az elegancia uralkodik, de valahogy mégsem érezzük azt a kellemetlen feszültséget, amit a többi luxusüzletben. Itt jól megfér egymás mellett Cavalli és az olcsóbb márkák, nem feszengünk akkor sem, amikor mellettünk egy 6 számjegyű összeget olvasunk le az egyik árcéduláról.
A sajtótájékoztató elején az ismert olasz cég, a Coin csoport beruházásaival, márkáival ismerkedhettünk meg. Ebben az üzletben nem csak ruhákat, de lakáskiegészítőket is találhatunk, és nem szabad elfeledkeznünk a sminktermékekről sem, ahol a Diortól Ferragamoig minden márka fellelhető. 
Elérkezett a nagyszerű pillanat, amikor Paris kisasszony betipegett fekete platform cipőjében és fehér (nagyon) átlátszó ruhájában. Villogtak a vakuk, tülekedtek az újságírók, hiszen másfél órája erre a pillanatra vártunk.

Az örökösnő elmondta, mennyire sok munka kell ahhoz, hogy a kollekciója megszülessen és valóban az Ő ízlését tükrözze. Szó volt többek közt arról, hogy körútjaiból merít ihletet, hiszen  jópárszor körbeutazta már a Földet. Megtudtuk, hogy szeret főzni és az egyik újságíró még egy szakácskönyvvel is meglepte.

Az esti fogadás elég nehezen indult, én Andy Wajna és barátnője oldalvizén "eveztem be" a partyra, mivel olyan tömeg volt, hogy lépni alig lehetett.
Paris kiasszony jött, látott, és győzött, megpróbáltunk a legközelebb férkőzni Hozzá és ellesni a nagy Titkot, ami a stílusában rejlik.
Benn celebek tömegével találkoztunk. Nekem legjobban Szabó Patrícia és Zséda ruhája tetszett. Miközben már kb. 1 órát várakoztunk a borzasztóan meleg teremben,a vezetőségnek eszébe jutott, hogy Parisnak repi legyezői is vannak, így 10 perc múlva már mindenki azt mutogatta, hogy is legyez egy úrinő! Később Paristól is vehettünk leckéket:

A bemutató döcögösen indult, de annál jobbra sikeredett. Végre hordható, mégis egyedi ruhákat is láthattunk, bár engem a cipők nyűgöztek le igazán. A bemutató után megbizonyosodhattam róla, hogy a szépséget meg kell fizetni, hiszen kedvenc lila cipőm 120 ezer forintba kerül. 
A bemutató után sztárjaink és fél sztárjaink szabadon fotózkodhattak Paris kisasszonnyal. A fiúk közül Steiner Kristóf volt a legstílusosabban felöltözve!

Megmondom őszintén, elég butának és talán kicsit megalázónak is tűnt, ahogy a sztárok a trón két karfáján kuporogtak, miközben Paris csak pózolt...

és pózolt....

és pózolt.

A party megmutatta, hogy egy botrányhősnő is tud stílusos lenni és talán példaképpé válni, a másik fontos dolog pedig az volt, hogy az olaszok nem csak öltözködésükben, hanem viselkedésükben is az egyik legelegánsabb nép a világon! Dolce Vita!

Kapcsolódó cikkek:

Rózsaszín álom Hollywoodban »
Ray Ban – sokadik reneszánszukat élő modellek »

Hírességek tervezték 2. rész »HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés