Csak Te vagy, a zene lüktetése, és az út (x)

Az ápolt, ízléses és divatos megjelenésnél - külsőnket tekintve - egy fontosabb dolog van, az egészségünk, testünk karban tartása. Ezért elmentünk Budapest legmodernebb és leghangulatosabb sportcentrumába, a Sport Templomba, hogy kipróbáljunk pár edzésformát, és átadjuk Nektek tapasztalatainkat négy ismert és kevésbé ismert mozgási lehetőségről.

Egy négy cikkből álló sorozatban mutatjuk be Nektek a különböző testformálási módokat, melyek a Spinning, a Kettlebell, a Capoiera és a Krav Maga lesznek. Kezdjük a Spinninggel. Talán ezt ismeritek a legtöbben, és biztosan sokan próbáltátok is már. Én bevallom, életemben először vettem részt ilyen órán, és sikerélménnyel távoztam.


Azoknak ajánlom első sorban, akik egy modern sportra vágynak, és kedvelik a chill-out és a trance dallamvilágát. A dinamikus nőnek, aki munka vagy suli előtt vagy után szívesen elindulna egy képzeletbeli bicikliútra, ahol nyugodtan ellazulhat és átadhatja magát a zene lüktetésének és az út ritmusának.


Hogy, hogyan kell elképzelni egy ilyen órát? Először is mindenki kap egy spinning biciklit, amit a saját lábhosszúságának és testmagasságának megfelelően beállít az edző és a többiek segítségével. Mindenki nagyon segítőkész, őszintén örülnek minden új, és egyben leendő biciklizés őrültnek. Ez egyébként az egész Sport Templom létesítményről elmondható, rendkívül segítőkész minden ott dolgozó és odajáró egyaránt.


Ha sikeresen beállítottad a bicajt, indulhat a képzeletbeli utazás. Villanyok lekapcsolva, csak hangulatos gyertyák fénye világít, csak Te vagy, és az út. No meg a zene, és az edzői utasítások. Amit hol hallottam, hol nem, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a zene ritmusát követve tekerjem végig az órát, hol emelkedőkhöz, hol csodás rétekhez érve.


Őszintén ajánlom mindenkinek a Spinninget, nem kell hozzá nagyobb biciklizés-tudás sem, csak lelkesedés és sportolni vágyás. Félreértés azonban ne essék, nem csak nők voltak jelen az órán, sőt, a nők-férfiak aránya fele-felének mondható. Tehát kedves lányok és fiúk, ne feledjétek, mennyire fontos a testmozgás, és ha mindezt élvezetes és divatos formában is űzhetitek, miért nem tennétek?

Kapcsolódó cikkek:

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés