Csalafinta cselek csajoknak 1.

Lelkesen és irigykedve nézegeted a divatbemutatón a modelleket? Azt hiszed, ők tökéletesek, mindenük pontosan úgy áll, ahogy kell, a mellük a helyén, nincs egy deka súlyfelesleg sem rajtuk, a sminkjük szuper. No és a vörös szőnyegen sem rosszabb a helyzet. Az ott vonuló sztárok is egytől egyig hibátlanul festenek. Ráadásul úgy viselik a tökéletességet, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, pedig mennyi munka rejlik benne! El sem hinnéd. S nemcsak a stylist, a sminkes munkájára gondolok, a haj elkészítésére, a ruha kiválasztására, hanem azokra az apró trükkökre, amelyeket az öltöztetők, a stylistok ismernek csak, s amelyekkel, mint egy varázspálcával megoldják a problémákat, úgy, hogy a szemfényvesztésre fény sem derül.

Nézzétek meg ezt a jó kis szemöldökemelő megoldást. Szuper, nem? Na, de mielőtt indulnál a celluxért, ennél jóval fontosabb trükköket szeretnék neked bemutatni, amelyeknek kellékeit már itthon is be lehet szerezni. Mit tehetsz annak érdekében, hogy nagyobbnak tünjenek melleid és dacoljanak a gravitációval?


Hollywood Rising Stars

A melltartó nélküli szabadságot kapod vissza ezzel a láthatatlan mellemelő tapasszal.
A Rising Stars szupervékony, szinte láthatatlan anyagból készült, és hypoallergén ragasztójával úgy emeli meg a melledet, hogy közben tökéletesen észrevétlen marad, ha megfelelő kivágású dekoltázst választasz hozzá.
A Rising Stars nem úgy működik, mint a push up, amely alulról nyomja fel a melledet, hanem – a tapasz felragasztási utasításait pontosan követve – a mellbimbó felé helyezve, egyfajta húzóerővel varázsol számodra hetyke cicit.
Ha túl nagy a melled, akkor sajnos nem képes megtartani, a túl pici, akkor meg nincs értelme, hiszen nincs mit megemelni vele.


Hollywood Extras Silicone Breast Enhancers

Nem szabad bedőlni a sztárok szexi dekoltázsának. Tökéletességük titka gyakran egy lágy, melltartóba vagy bikini felsőbe csúsztatható szilikonbetét! A melled alá helyezve megemeli, így kebled nagyobbnak és feszesebbnek tűnik!
Vigyázat!!!! Használatakor érdemes nagyobb melltartóméretet választanod, hiszen a betét nemcsak szép tartást biztosít a mellednek, hanem kerületüket is megnöveli, sajnos, csak optikailag! Az a trükkje, hogy minél feljebb húzod a melltartód pántját, annál szexisebb dekoltázst varázsol számodra! Nagy előnye a kiképzése, hiszen rendkívül élethű tapintású, és belső, homorú oldala tökéletesen követi a melled alakját.
Kézzel, szappanos vízzel tisztítható.


És ha nem szeretnéd, hogy mellbimbóid átlátszódjanak vagy kinyomják polóidat?


Hollywood Cover Ups

A többször használható mellbimbótakaró a nyarad egyik slágere lehet. A testszínű, szilikon alapanyagú, öntapadó mellbimbótakarók tökéletesen idomulnak a mell formájához, hiszen a középső vastag rész a mellbimbóra simul, a pereme felé pedig fokozatosan elvékonyodik az anyag. Mivel testszínűek, még fehér póló alatt is teljesen észrevétlenek maradnak. Viselheted testhez simuló pólók vagy ruhák alá, ha nem akarsz túl kihívó lenni melltartó nélkül. Vigyázat!!!! Fürdőruhához még nem tesztelt, így inkább ne próbáld ki a fehér kis bikinidhez, ha úszni is óhajtasz és nem csak napozni! Várd meg, amíg a cég pótolja az elmaradt teszteket, nekünk ugyanis jelezték, hogy majd erre is sort kerítenek!

Folyt.köv. 

 www.divatneked.hu

Kapcsolódó cikkek:

Mutasd magad! »
Legyél szexibb! »
Újabb leckék fürdőruha tantárgyból... »
Tavaszi megújulás a neszesszeredben »
Salma Hayek a ráncok ellen »
Nő az önbizalom »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés