Csíkok és fehérneműk

Az olasz nőknek mindig számít a kisugárzás, ezért arra is figyelnek, mit hordanak a ruha alatt. Ha már fehérnemű, legyen igazán szexi!

Az olasz divattervező, Andres Sarda talán fehérneműivel és fürdőruha kollekcióival emelkedik ki az átlagos tervezők közül, hiszen kimondhatatlanul szexi és nőies darabokkal rukkol elő évről évre.

Idén azonban nem csak ezekkel aratott sikert, hanem „ruha kollekciójával” is, amelynek darabjai bár nem hétköznapi viseletre készültek, mégiscsak igen mutatós darabok.

Jellemző a ruhákra a csíkos és pöttyös minta, amelyek általában vidámságot tükröznek – ahogy itt is, plusz egy kis vagányságot a combfixeknek köszönhetően.
Igen szexivé teszik a ruhákat az átlátszó anyagok, melyeket szokatlan módon szintén kockás vagy csíkos darabokkal egészít ki a tervező – meglepő, ám mutatós.
Bár ruhákból is készültek elegánsabb darabok, Andres Sarda fehérneműi mégis szembetűnőbbek, mint egy átlátszó, combfixes összeállítás.Érzéki, lágy színek jellemzik, de pár sötétebb árnyalat is előfordul. Jelentős a csipke és a finom anyagok, a fehér szín használata.Persze, aki egy igazán vad és szexi öltözetben szeretne megjelenni a pasija előtt, szintén Andres Sarda kreációt keressen, hiszen előző kollekciójában számos „férfiakat elcsábító” darab található, melyekkel garantáltan sikert aratsz!
Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés