Csillogó kaviár és osztriga paletták karácsonyra!

A világ egyik legkedveltebb kozmetikai márkája, a Bobbi Brown a közelgő ünnepre tekintettel már piacra is dobta legújabb kollekcióját. A magával ragadóan nőies sminkek többsége igen jól kombinálható és garantáltan különleges megjelenést biztosít.

   

 

A Bobbi Browntól megszokott minőségi és stílusos szemfestékek, rúzsok és ecsetszettek legújabb kollekciója a karácsony fényében tündököl. A szemfesték paletták a púder színek és a szürkés zöldek köré csoportosulnak olyan fantázianevekkel, mint “Rich Caviar“, “Caviar and Oyster“ vagy “Black Pearl“. A lehelletnyi csillám, mely a kollekció minden darabját belengi; tökéletessé varázsolja az ünnepi sminket.

 

 

 

A karácsonyi rúzsok és szájfények természetes árnyalatokat és vizes hatású puhaságot adnak az ajkaknak. Az barack- és enyhén pinkes színek kiválóan kombinálhatók a kollekció többi darabjával, kiegészítve a szemek enyhe csillámos ragyogását némi kristályos visszafogottsággal.

 

   

 

Az új Bobbi Brown ecsetszettek elegáns, selyemmel ékesített csomagolásában valódi kincsek rejtőznek, hiszen mind hiába a minőségi és szép sminktermék, ha nincsen egy hozzá való aplikátor. Az ecsetek a márkához mérten kiválóak, tervezésileg pedig a praktikai szempontokat is figyelembe veszik.

 

   

 

A jó néhány éve már Magyarországon is elérhető Bobbi Brown sminktermékek karácsonyi kollekcióját ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék az arcukon is viselni a legszebb ünnep fényét.

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Magyarul: MAC - Október 24-én startolt a Mac magyarországi honlapja »

MACrilyn  »

Alapozd meg a szépségedet!  »

Kaliforninai szépségtitkok  »

Vigyázz a szádra! »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés