Csoda naci, csini popsi

Egy jól megválasztott farmer ruhatárunk jolly jokere lehet, ám ha előnytelen szabásúba bújunk, akkor ne számítsunk rá, hogy elismerő tekintetek kereszttüzében ragyoghatunk.

A Sainsbury’s állítja, hogy sikerült legyártania a tökéletes farmert, mely mindenkit szuper formában mutat. A Miracle Jeans, azaz csoda farmer névre keresztelt produktum különleges anyaga és szabása megemeli a megereszkedett popsit, és emellett laposítja a pocit.

 


„Minden nő szeretne magabiztos megjelenést, szeretne csinos lenni, és jól érezni magát a bőrében, anélkül, hogy közben csődbe menne.” – mondja a Sainsbury’s az alakformáló farmerről.

A csodanaci fejlesztésére a Sainsbury’s azután szánta rá magát, hogy egy felmérésben kiderült, a brit hölgyek túlnyomó többsége kedveli az alakformáló ruhákat, hetente legalább egyszer hordanak is ilyesmit, és szép számmal akadnak olyanok is, akik naponta fordulnak efféle turpissághoz. A korrigáló farmernek tehát van létjogosultsága, ráadásul az ajánlott fogyasztói ára is korrekt, 25 font, azaz nagyjából 9000Ft.

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés