Daria Werbowy

Lengyel és ukrán felmenőkkel is rendelkezik a topmodell, de tulajdonképpen három éves korától Kanadában élt. Karrierje is itt kezdődött. Bár ahogy az lenni szokott, Daria sosem álmodozott modell karrierről, mégis egy barátja anyukájának ügynökségéhez szerződött.

A kisebb kanadai ügynökség remek tanulóműhely volt, és Daria kis idő után úgy határozott, hogy a neves Elite Models-hez szerződik. Ezzel a lépéssel indult el a világhír felé, hiszen hamar az egyik legkeresettebb modell lett.
2003-tól kezdve szerepelt Alexander McQueen, Cacharel, Chloé, Christian Dior, Givenchy, Gucci, Jil Sander, John Galliano, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Miu MiuPrada, Stella McCartney, Versace kifutóin, és a felkérések mennyisége folyamatosan nőtt. A következő években szinte minden jelentős divatbemutatón részt vett.
Daria rekordot is tart a modell világban: ő az, aki egy szezonban a legtöbb divatbemutatón volt nyitó- vagy záró arc. Sőt, rekordnak számít az is, hogy első szezonjában sikerült felkerülnie az olasz Vogue címlapjára (kétszer is!).
Reklámkampányai többek között: Chanel, Dior, Gucci, Hermes, Jean Paul Gaultier, Louis Vuitton, Missoni, Nina Ricci, Prada, Roberto Cavalli, Valentino, VersaceYves Saint Laurent. Jelenleg a H&M és a Lancome arca.
Több, mint hatvan címlapon pózolt, például: Vogue, Elle, Numéro, Photo, Madame Figaro, Harper's Bazaar, Marie Claire, GQ, Time Style, W.HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés