Designer darabok parádéja

Az idén 19. alkalommal került megrendezésre a Screen Actors Guild Awards, ahol a színészek és televíziósok színe-java megjelent, természetesen csodásnál csodásabb ruhakölteményekben. A hírességeknek presztízskérdés, hogy milyen márkát viselnek, a tervezőknek pedig az, hogy kik vagy hányan viselik a ruháikat egy ilyen eseményen. A 2013-as SAG gála öltözeteit végigmustrázva Oscar de la Renta kreációival találkozhatunk a leggyakrabban, de például Donna Karan vagy a Dior ház ruhakölteményei is többször feltűnnek.

Sokan a biztos fekete szín mellett döntöttek. Naya Rivera egy uszályos Donna Karan ruhát, Anne Hathaway pedig egy gyönyörű Giambattisa Valli darabot választott magának a 2013-as tavaszi kollekcióból. Jaimie Alexander egy különleges szabású Marc Bouwer kreációban jelent meg, míg Julie Bowen egy igazán izgalmas, földig érő bőr estélyiben, ami Johanna Johnson munkáját dicséri.

 

   

 

   

 

Marion Cotillard mi mást is öltött volna magára, mint a Dior legújabb kollekciójának egyik gyöngyszemét. Jennifer Lawrence szintén a nagy múltú divatháztól választott, mégpedig egy Haute Couture darabot, amit alig egy héttel a gála előtt mutattak be.

A fekte-fehér színkombináció többeknél megmutatkozott. Julianna Margulies például egy Chado Ralph Rucci ruhában, January Jones pedig Prabal Gurung alkotásában tűnt fel az eseményen.

 

   

 

   

 

Három színésznő is Oscar de la Renta kreációt választott, Jennifer Garner, Tina Fey és Kiernan Shipka.  Sofia Vergara egy fehér Donna Karan estélyiben jelent meg, amihez egy 1 millió $-os Neil Lane ékszert választott magának.

 

   

 

   

 

Említésre méltó még Amanda Seyfried kobaltkék Zac Posen ruhája, Nicole Kidman csipkeruhája Vivienne Westwoodtól, valamint Morena Baccarin és Helen Hunt öltözete.

 

   

 

   

 

A hírességek tehát ismételten felvonultatták a vörös szőnyegen a különböző divatházak legutóbbi kollekcióinak egy-egy darabját.

 

Macovei Kitti

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Kritikus tömeg »

Aranyoskák »

2012 legszebb ruhái  »

A legemlékezetesebb belépők »

2012 legemlékezetesebb divatpillanatai »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés