Díjazták a divatot

Hatalmas tömeg, a legalternatívabbtól a legkommerszebb divatarcokig mindenki, papírforma szerinti eredmények között meglepetés-győztesek.

Valahogy így lehetne röviden és tömören összefoglalni a Fashion Awards Hungary 2011 díjátadó gála eredményét, amelyen a szakma oszt díjat a szakmának. Ott jártunk.


Budapest, a Symbol Club előtt, este fél kilenc körül futottunk be. A helyet az sem tudta volna eltéveszteni, aki nem ismeri, hiszen tökéletesre fésült frizurák, feltűnő sminkek, elegáns vagy éppen partiruhában feszítő emberek álltak a járdán. Közöttük furakodtunk át, hogy bejussunk a 8. Fashion Awards Hungary gálára és megtudjuk, ki lesz az Év Női Modellje, az Év Fiatal Divattervezője, vagy éppen az Év Stylistja. Itt mindenről a szakma döntött, pontosabban azok a divatszakemberek, akik megkapták, majd kitöltve visszaküldték a szavazólapot.

Bent előbb a bárpult felé vettük az irányt, átverekedve magunkat a parfümillatú teremben a csillogó ékszerekkel teleaggatott, platform cipőkben egyensúlyozó nők és a legváltozatosabb stíluspalettát lefedő férfiak között. Az italok meggyőző ereje és a tömeg a színpad felé sodort bennünket. A jelölteknek és díjátadóknak felsorakoztatott székek akkor már kezdtek megtelni. Ott volt mindenki, aki számít, vagy aki azt hiszi, hogy számít, hogy itt legyen. A díjátadó előtti feszültséget a két házigazda, a mesterfodrász Koczka és a televíziós műsorvezető Müller Attila erőltetett, pr-elemekkel gazdagított párbeszéde volt hivatott oldani.

A cikk folytatását ITT olvashatod!

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés