Díszítőelemek

Mindig szükség van kiegészítőkre, de mire?

A kiegészítők vásárlása igényli a legnagyobb stílusérzéket és töprengést. Nem kell ugyanis ezer különböző darab ahhoz, hogy divatos legyél. A bökkenő csak annyi, hogy nagyon konkrétan pont arra a néhány jól eltalált darabra van szükséged, ami nem helyettesíthető másokkal. Olyan kiegészítőket kell venni, amelyek lehetővé teszik, hogy segítségükkel ezer különböző összeállítást varázsolhass nagyon is megszámlálható ruhadarabjaidból.


Először is szerezz be idén egy vastag övet. Ezt az övet ne is rakd el a szekrényedbe egész szezonban, mert minden nap szükséged lesz rá. Magas derekú nadrágra vagy szoknyára is felteheted. Még egy blézer derekát is nyugodtan összefoghatod vele, de ugyanúgy használhatod pólóra, pulcsira, kardigánra, ingre.

A másik alapdarab, amit muszáj idén megvenned, egy boríték táska lesz. Ha igazán lépést akarsz tartani az irányzatokkal, akkor keresel egy mindenféle bőrből összevarrottat, igazi patchwork stílusban. Verhetetlen fazon!

Egy nagy fekete bőrtáska is jó befektetésnek bizonyulhat, talán ilyened már van is. Idén persze lakkból a legjobb, de akkor sem tévedhetsz a trendiséget illetően, ha natúrszínben választod.


Fontos kiegészítők télen a kendők, gondolj csak az angol vidéki stílusra, amelynek szinte elengedhetetlen eleme a nyakon megkötött rövid sál.


A kalapok idén is folytatják győzedelmes hadjáratukat, de ezt már biztosan megvetted, hiszen még a régi megasztáros időkben Lakatos Márk stylist már akkor divatba hozta őket. Bolondítsd meg idén egy tollal, hogy változtass rajta egy kicsit!

Az ékszerek és bizsuk xxl méretűek, leginkább a többször körbetekert láncokra figyelj, s a nagy arany, bronz vagy ezüstszínű karkötőkre.

Kapcsolódó cikkek:

A méret a lényeg 2. rész »
A méret a lényeg 1. rész »
Táskadivat »
Öv mindenen, de hogyan? »

 

Kapcsolódó képgalériák:

Karkötők
Táskák

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés