Dita bevállalósabb, mint valaha

A Bwatt magazine fotósorozata szinte süt


A 40 éves burleszk királynő sose titkolta az extravagáns fehérneműk iránti vonzalmát. A legújabb fotóin azonban még számára is majdhogynem túl szexi szettekbe bújtatták. Többek közt egy már nem is mély kivágással, hanem egyenesen hasítékkal ellátott, a kebleit éppen csak takaró, ám a darázsderekát annál inkább hangsúlyozó fűzőszerű alsóneműbe – neccharisnyával, vörös bőrkesztyűkkel és ragyogó (szerintünk gyémánt) ékszerekkel fokozva a hatást.

 

Mint azt a képekhez adott interjúban is elmondta, akadnak kételyei önmagával kapcsolatban, melyek fokozódnak, mikor ilyen pikáns ruhadarabokban feszít a kamera előtt. „Csakúgy mint mások, én se mindig vagyok magabiztos, én is küzdök a bizonytalansággal.”

 

„Ilyenkor próbálom elfogadni magam és a nemszeretem vonásaimat, és szerintem fontos, hogy minden nőben tudatosuljon, mindannyiunkban ott bujkálnak ezek az érzések.”

 

Könnyű neki, hiszen egy egész szépség-csapat áll mögötte, gondoljuk. Nos, biztos, hogy vannak tanácsadói, időnként betéved egy-egy szépségszalonba, ám állítja, hogy amit csak lehet, szakember segítsége nélkül old meg, például ha a vörösszőnyegen látjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a sminkjét és a haját saját maga alkotta. Továbbra is ezt a gyakorlatot akarja folytatni, mert szerinte fontos azt az üzenetet közvetíteni a nőknek, hogy a szépség nemcsak a hírességek és a vastag pénztárcával rendelkezők kiváltsága.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés