Divatbemutató, workshop és party egy helyen?

Divatbemutatók, workshop, szépülés, sztárfellépők és egy hajnalig tartó fergeteges buli egy helyen? Igen! A Kodi egy nem mindennapi rendezvény keretében mutatja be a legújabb trendeket és technikákat, a körmös bemutatók után pedig a ruháké lesz a főszerep. Mi már tudjuk hol leszünk szombat este. És te?

A Kodi idén első alkalommal rendezi meg a Kodi Fashion Day-t, 2013. március 9-én a budapesti Creol bárban. Ismerkedj meg egy különleges workshop sorána Kodi Professional és a Velena prémium kategóriás termékeivel, próbáld ki őket, szépülj meg a Kodi csapatának segítségével!

 

   

 

 

Este 20 órától pedig a Creol különleges divatbemutatónak ad helyet, ahol Kerényi Virág, Daige, Réger Zru és Lacca is bemutat egy-egy kollekciót. Az est sztárfellépője a Kodi újdonsült reklámraca, Tolvai Reni lesz, aki előadja többek közt legújabb, Playdate című dalát is. A workshopok és bemutatók után pedig kezdődhet a buli, egy hajnalig tartó funky, Rnb party, italakciókkal és közkedvelt slágerekkel!

 

   

 

 

Ha te is szeretnél részt venni ezen a különleges rendezvényen, nem kell mást tenned, mint regisztrálnod kodifashionday@deluxecosmetics.hu címen. Találkozunk szombaton!

 


Kapcsolódó cikkek:

Tolvai Reni műkörmökért kampányol »

Monokróm monogámia »

Bársonyt a körmökre is! »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés