Divatbemutató egy felhőkarcoló falán

Ha azt hiszitek, hogy a modellek szakmája könnyű, hiszen csak végig kell lejteniük kecsesen a kifutókon, tévedtek. Idén ősszel a halakat megszégyenítő víz alatti bemutató után a lányok Angliában átmentek pókember üzemmódba és függőlegesen, egy épületen lógva indultak neki a házfalaknak!

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de miniszoknyában én még sosem próbáltam falat mászni, valószínűleg nem túl egyszerű és kényelmes kivitelezni. Úgy látszik,a már mindenre felkészült idegzetű modelleknek ez meg se kottyan, nemrég ugyanis fogták magukat és szembeszálltak a gravitációval.

Nem tisztázott, hogy az embereket és a forgalmat a bámulatos divatshow vagy a miniből kivillanó színes alsóneműk látványa állította-e meg, mindenestre egy kisebb hadsereg gyűlt össze a londoni Oxford Street felhőkarcolóinál.

   

A lélegzetelállító produkciót a rendhagyó londoni High Street fashion week reklámjának szánták. A modellek eredeti szakmájukat tekintve nem a kifutók pózoló üdvöskéi, találunk köztük hegymászót és kaszkadőrt is. Többek között a színésznő Halle Berry dublőre is tiszteletét tette az egyik felhőkarcolón, és úgy tűnik, nála mindennapos dolog tűsarkúban London épületein mászkálni.

A ruhák egyébként a French Connection, és a River Island színes darabjai, és bár nálam nem arattak túl nagy sikert, a különleges bemutató láttán elvesztették jelentőségüket.

Manapság már lassan semmi sem tud meglepni bennünket. Ahhoz, hogy a mindent látott közönségnek újat lehessen mutatni, egyre több extrém vagy őrült dologra van szükség. Lassan már a legdurvább produkciókat is csak egy karlegyintéssel nyugtázzuk, és legyen szó divatról vagy reklámkampányokról, mindenki a határokat feszegeti. Ki tudja, mi lesz a következő lépés? Repülőről ugráló ejtőernyős modellek, vagy a divatbemutató szabadesésben? Mindenesetre megnézném, ahogy mondjuk Karlie Klosst kidobják egy repülőgépről…

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés