Divatkreátor újra!

A múlt évben végigkövettük 16 fiatal tervező életét, akik a legjobb divattervező címért szálltak harcba. A műsor - amit a tv2 12 adásban adott le - odavonta a szakma figyelmét a fiatal generációra.

Olyan jól sikerült a műsor, hogy itt a folytatás, 2011-ben is várják a legtehetségesebb fiatal divattervezőket! A designerek különböző feladatokat kapnak, amiket egy professzionális zsűri értékel. Tavaly Görög Zita volt a műsor háziasszonya. 
 
  
A tervezői feladatok, bizonyos tervezői témával párosulnak és műsoronként egyre nehezednek. A tervezők minden műsor elején sorsolással döntik el, hogy éppen milyen feladatot kell megoldaniuk.
   

Az előző szériában a Megasztárokat kellett felöltöztetni, amit kisebb-nagyobb sikerrel meg is oldottak. Hogy az új sorozatban mi lesz a feladat, az még rejtély, de újra versenyzőket keresnek a szervezők.

 

2011 áprilisában indul az új sorozat, a műsorban a kiválasztott divattervezők részt vesznek a Triumph Inspiration Award fehérnemű versenyében is, amelynek nyertese a 2011-es berlini divathéten debütálhat fehérnemű kollekciójával. A 2010-es versenyt Sármán Nóra nyerte. Ha érzel magadban kreativitást, mindened a tervezés, de eddig még nem tudtad megmutatni tehetségedet, jelentkezz a műsorba!

További információk:

www.divatkreator.hu

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés