Divatlecke az Upper East Side-ról

Olivia Palermo stílusa az utóbbi években követendő példává nőtte ki magát mind az amerikai nők körében, mind pedig világszerte. A többnyire visszafogottan stílusos szetteket összeállító színésznő – modell nem kifejezetten munkásságával hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal az eredendő divathoz való érzékkel, mellyel képes volt kiemelkedni a többi, hozzá hasonló feltörekvő tehetség közül.

 

 

Az adott alkalomra – legyen az egy divatbemutató, egy premier vagy csupán egy hétköznap – Olivia mindig tökéletesen képes összeválogatni az odaillő darabokat, a passzoló kiegészítőkkel együtt. Utcai viseletét a “fabulous street style“ jelzővel tudnánk leginkább illetni, hiszen a laza elegancia legjobb megnyilvánulásait láthatjuk tőle. Az eseményekre mindig elegánsan és roppant nőiesen érkezik, a részletekre külön nagy hangúlyt fektetve.

 

 

 

Ruhatárában megtaláljuk azokat az alapdarabokat – fekete ruha és zakó, farmer, fehér póló, oversized táska, ballonkabát és hangsúlyos ékszerek –, melyek ügyes kombinációjával változatos és mindig divatos szetteket állít össze. A sajtóban megjelent képek alapján azonban gardróbja végtelennek tűnik; a szívárvány minden színében pompázó ruhakölteményektől, egészen a rövidnadrágos kosztümökig terjed.

  

Amellett, hogy ugyan rengeteg vibráló színű darabban láthattuk már észrevehető, hogy a minimál, letisztult stílus a nagy kedvence, hiszen a barna – fehér – fekete kombinációk a legjellemzőbbek rá.

 

   


   

 

   

 

A vele született stílusérzék mellett előnyére vált az is, hogy New Yorkban nőtt fel, az Upper East Side-on, ahol köztudottan alapvetés a jó megjelenés és a külsőségek tökéletes együttállása. 

 

 

Szabó Lili

 

 

Kapcsolódó cikkek:  

Olivia Palermo gardróbba zárva »

Olivia Palermo divatblogot indít »

First Lady »

Aki mindig „best dressed” »

Lana Del Rey: jelenség, mítosz vagy fikció? »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés