Divatos kiegészítők - ismerd meg Juhász Dórát!

Juhász Dóra, 2008-ban végzett a MOME-n textiltervezőként, bőr szakon, s az óta aktívan dolgozik designerként. Ez a szó több szakmai területet is fed, például tárgytervezés, jelmeztervezés, öltözék-kiegészítő tervezés. Ő pedig igyekszik is mindenbe belekóstolni.


Dóra mostanában leginkább táskákat, kiegészítőket, kesztyűket tervez, melyeket ötletes, frappáns megoldásokkal, rejtett finomságokkal tesz maivá és imádnivalóvá.


„Olyan tárgyakat tervezek, amik hiánypótlóak bizonyos területeken, például minőségi bőr laptop tokokat és táskákat férfiaknak és nőknek, vagy elegáns, színes bőrkesztyűket, amik nem fellelhetőek a boltokban, de mégis van rájuk igény.”


Dóra munkáin tükröződik  a szakma iránti lelkesedés, az alaposan megfogalmazott tervezői kérdésre alaposan megfontolt tervezői választ ad. Egyedi megrendeléseket is vállal, olykor közösen találják ki a tárgyat a vevővel.
Hisz a kitartó munka által elért sikerekben, melyek tovább lendítik az embert és terelik őt a megfelelő irányba.


„Néha jó közösen gondolkodni a megrendelővel, mert új ötleteket adhatok, ezáltal kihozhatom a legjobbat még a legegyszerűbb dologból is. A közös munka elképesztően tudja inspirálni és fejleszteni a gondolkodást”


Mi azonnal beleszerettünk ezekbe a vidám, színes kiegészítőkbe, melyek a közelgő tavasz hangulatát idézik elő. Nektek hogy tetszik?


Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés