Divatszínház vagy még ennél is több?! Alice elbújhat a Kalapos fejfedője mögé..

Megmondom őszintén a tavaszi bemutatóknak se szeri se száma és heti 4 divatshow után az ember már kicsit kezdi unni a divatbemutatókat. Mégis, az Aréna Pláza, Wonderland showját már hetek óta várta a divatot kedvelő nagyközönség, így mi is!

Kezdem inkább az elején! Hol volt, hol nem volt, volt egyszer Lukács Gabi és Lakatos Márk, akik megunták az egysíkú bemutatókat és pár évvel ezelőtt egy új  divatshowt honosítottak meg Magyarországon.  Ennek a sorozatnak a következő állomása volt a héten megrendezett divatbemutató is.
A 2010 tavasz/nyári kollekciókat bemutató, grandiózusnak ígérkező VIP esten, hosszú sor kígyózott a bejárat előtt. Az első széksorok megteltek hírességekkel, akik szintén kíváncsiak voltak Gabi és Márk mesevilágára.
Az esten megjelent Zimány Linda, Debreceni Zita, de eljött Makány Márta divattervező, Kajdi Csaba modellügynök és a Király fivérek is kíváncsiak voltak a showra.„Az idei tavasz a játékosságról, a mesékről szól, szóval játsszunk mi is bátran! Csak emlékezzünk vissza, milyen volt, amikor gyerekkorunkban a mesék szereplőinek helyébe képzeltük magunkat, vagy amikor a felnőttek ruháiban bolondoztunk. Engedjük szabadjára fantáziánkat, legyünk merészek a ruhaválasztásnál, hiszen mindjárt itt a nyár, ha pedig a ruhánk is ezt tükrözik, a saját hangulatunk is sokkal pozitívabb lesz. Ez az idei tavasz: egy igazi mesevilág” – kaptuk az útmutatót az est stylistjától,  Lakatos Márktól.
Természetesen beszélnünk kell a nagyszerű táncosokról is, akik dinamizmusuk és hihetetlen tudásuk alapján nem az összekötő szerepet, inkább főszerepet kaptak a show alatt. A megannyi tánc-stílust felsorolni sem tudjuk, ám a táncosokon lévő ruhák igen strapabírónak bizonyultak.


A színkavalkád és az ötletes kiegészítők mellett nagy szerepet játszottak Schilling Kolos kalapjai is, amik játékosságukkal újra visszarepítettek minket Alíz Csodaországába.
A felsorakoztatott ruhák természetesen a tavaszi-nyári trendeket követték, a virág mintától kezdve a pasztel színeken át a military ruhákig igen széles volt a paletta.
Bemutatták a legújabb fehérnemű divatot is, a lányok boszorkányként babonázták meg a vendégeket, míg a fiúk a sármjukkal hódították meg a közönséget.
Mindent összefoglalva fergeteges bemutatón vettünk részt, gratulálunk minden közreműködőnek és - bár az őszt nem - , az őszi-téli divatshowt nagyon várjuk! Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés