Divattervezőt az otthonunknak!

Szerencsére kedvenc tervezőink napja - úgy néz ki - hogy nem csak 24 órából áll, ugyanis a tökéletes kollekciók megalkotása mellett jut idejük arra is, hogy a lakberendezés világát is meghódítsák. Nézzünk meg párat közülük!

Versace


Vele akár az egész lakást berendezheted, mivel gyártanak ülőgarnitúrákat, ágyakat, asztalokat, foglalkoznak világítástechnikával és nem utolsósorban rengeteg kiegészítőt készítenek textilekből,szinte az egész lakásba. Azonban nem biztos, hogy mindenkinek a tetszését elnyeri, mivel nagyon erős, karakterisztikus stílust képviselnek. A termékek jellemzői a barokk kor díszessége, amely keveredik a  modern design-val. Színekben nagyon domináns az arany és az ezüst. 

Armani


A tervező fő inspirációja nem más, mint szerény személye. Elmondása szerint a 2000-ben alapított Armani Casa márkanév alatt futó lakberendezés design teljes mértékben az életvitelét és az elképzelését tükrözi.
A Versacénél említett barokkos kuszaság itt egyáltalán nem található meg, sőt szinte az ellentéte jellemző, mivel legtöbbször még díszítve sincs. Színhasználatban elég fukar, de ez egyáltalán nem gond, mivel Giorgio Armaninak így is sikerült megteremtenie a tökéletes minimalista hatást.

 


 

Ralph Lauren


Talán az ő lakberendezési kollekciója az, ami távol marad a szélsőségektől, és nincs se túldíszítve, se leegyszerűsítve. Két designt visz egyszerre, az egyik a La Plage névre hallgató, elegáns, a tengerpart inspirálta vonulat, a másik pedig a Le Grand Hotel, ahol már nagyobb hangsúlyt kap a luxus és a fényűzés. Mint a feljebb említett designerek, úgy ő is a lakberendezéshez szükséges szinte minden bútort és tárgyat a rá jellemző precizitással tervez meg.Nektek melyik tervező munkája tetszik jobban?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés