Dolce & Gabbana & Scarlett Johansson

Úgy tűnik, a Mango után a Dolce & Gabbanához pártolt át korunk egyik legkörülrajongottabb filmsztárja, Scarlett Johansson. A két olasz pasi olyan ügyesen csábította el a spanyol márkától, hogy a színésznő a tavasz/nyári kampány után most a 2010 ősz/téli szezonra is minden értelemben arcát adta csodás sminkkollekciójukhoz.

Bár a tavasz/nyári árnyalatok jóval szenvedélyesebbek voltak és sokkal jobban passzoltak Scarlett stílusához, azért a mostani képek is figyelemreméltóak lettek. Míg az előző szezonban egy tükör előtt, saját magát sminkelve láthattuk a színésznőt, a fotók ez alkalommal egy romantikus este történetét mesélik el.

A felturbózott hajú, csábító testbeszédű, rendkívül nőies és szexi pin-up stílus megmaradt, az árnyalatok azonban jóval kellemesebbek, bársonyosabbak. Scarlett skarlátvörös rúzs helyett ezúttal a Holiday elnevezésű kollekció évszakhoz illő, őszies színeiben tündököl. A drámai hatás mégsem marad el.

Míg az egyik képen egymagában, trendi, kékes árnyalatú szemekkel unatkozik egy szűk fekete fűzőben, addig a másikon már az öltönyös pasira fittyet hányva tekergőzik egy szál takaróban. David Ghandyanek, a sármos férfi modellnek cseppet sem lehetett könnyű dolga, ha bírni akarta a tempót Scarlettel.

A Holiday palettája elsősorban olyan lágy, bronzos színeket tartalmaz, mint a halvány rózsaszín, a karamell vagy a csokoládé, melyekkel fantasztikus, füstös tekintetet varázsolhat magának az ember anélkül, hogy a megszokott fekete szemfestékhez kéne nyúlnia. Meglepő, de jól kitalált kombinációjukkal még ezek az amúgy szomorkás színek is felforrósíthatják a hideg téli napokat.

Gabbanáék szerint a fotózás során elsősorban a kontrasztokra szerették volna helyezni a hangsúlyt, és ehhez Robert Bellany személyében találtak rá a legmegfelelőbb kivitelezőre. A fény- és színkontrasztok mellett természetesen, mint minden D&G-termék esetében, a csillogó luxus és a nőiesség esszenciája sem maradhatott ki a koncepció tervezése során.

A sorozatból némiképp kilóg az a felvétel, melyen, engem kicsit egy rockerlányra emlékeztetően, Scarlett ajkait sötét, majdhogynem fekete rúzs borítja, és a ,,szexisség” fogalmát kimerítő minden anyagot felhasználva, csipkét, bőrt és leopárdmintát bevetve, fekete, fűzős szerelésben pózol.

Rúzs, szemfesték, körömlakk és újdonságként limitált szériás bronzosító is tartozik a készlethez, mely már bekerült a kozmetikai boltok polcaira, így, pénztárcája kapacitásához mérten, bárki számára elérhető lehet a Scarletthez hasonló, vonzó megjelenés.

És melyik férfi álma ne volna az a kép, ahogy egy fárasztó munkával eltöltött nap után hazaérve a párja mint szexi és csábító nő várja otthon, akit a D&G sminken kívül nem fed semmi más, csupán egy vékony, fekete selyemlepedő?

 

Forrás: www.dolcegabbana.com

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés