Drágaságom

Ha Marilyn Monroe-nak igaza volt, és egy lány legjobb barátja valóban a gyémánt, akkor most itt van mindközül a legeslegjobb. Nem csak hogy ezernyi apró kődarabból áll, de ráadásul még egy táska formáját is magára öltötte. Kell ennél több?

 

Hol máshol születhetett volna meg a világ legdrágább táskája, mint Dubaiban? A Mouawad cég által alkotott csillogó csoda egy igazi unicum, amely a maga 3.800.000 dollárjával kategóriájának jelenlegi csúcstartója.

 

 

 

A vállalat alapanyag tekintetében nem aprózta el, választásuk az aranyra és a különböző színekben pompázó gyémántokra esett. Tíz művész négy hónapon át szívét-lelkét beleadva dolgozott a cuki kis rekorderen. Alakját talán épp ez ihlette.

 

 

Kész remekművüket végül az igen sokat mondó ,,1001 éjszaka” névre keresztelték. Tervezői ugyanis úgy gondolták, hogy keleti kincsnek is beillő kreációjuk csakolyan titokzatos és csábító, mint a jól ismert mesegyűjtemény történetei.

 

 

 

Gyémántjai száma meghaladja a 4500-at, összesen körülbelül 380 karátot tesznek ki. Szerencsés tulajdonosának, a modernkori Sheherezádénak így csupán annyit tudunk üzenni; vigyázzon rá, nehogy összetörjék a szívét!

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Miért menjünk KIRÁLYHOZ feleségül? »

Miért menjünk milliomoshoz feleségül? »

Leesik az állad, ha meglátod az árát! »

It's not a bag, It's a Birkin! »

Alessandra Ambrosio és a 2,5 millió dolláros melltartó »

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés