Drew Barrymore, a tökéletes nő

Az amerikai Elle magazin legújabb számában a tökéletes jövőt szerették volna megjeleníteni, amihez a szerkesztők elképzelése szerint nem kell más, csak egy tökéletes nő és pár különleges ruhadarab. Nos, a képek elkészültek, nekünk csak annyi a feladatunk, hogy eldöntsük, sikerült-e elérni a kívánt koncepciót.

A divatanyag elkészítéséhez Drew Barrymore-t kérték fel. Nem véletlenül esett a választás a 35 éves színésznőre, hiszen sikeresen gyógyult ki drogproblémáiból és most még szebben ragyog, mint valaha.

A képeket a híres divatfotós, Carter Smith készítette, aki olyan magazinokkal dolgozott már együtt, mint a GQ, Allure Magazine vagy az Elle, illetve olyan tervezők reklámkampányait kapta lencsevégre, mint Vera Wang vagy Ann Taylor.

A most napvilágot látott sorozathoz egy vérbeli nőt kerestek, aki kisugárzásával szebbé varázsolja a jövőt. Ehhez az elképzeléshez természetesen elengedhetetlenek a nem mindennapi ruhaköltemények is. Most nézzük meg ezeket kicsit közelebbről!

A képeken Calvin Klein, Donna Karan és Dolce& Gabbana ruhákban látható Drew. Valljuk meg, a stylist, Joe Zee tökéletes munkát végzett, hiszen a kiválasztott különleges ruhák jól mutatnak a magyar származású színésznőn.

A divatanyag alaphangulatát a fekete árnyalatai adják, mind a ruhákban, mind a hátterekben, de ha ilyen a tökéletes jövő, akkor szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki várja már. Persze ehhez szükség van egy olyan nőre, mint Drew Barrymore, aki nemcsak felveszi, hanem viselni is tudja ezeket a ruhadarabokat.

El kell ismernem, ez a divatanyag igazán jól sikerült. Nekem főleg az a kép tetszik, amelyen Drew egy szakadt ruhában pózol. Nektek mi a véleményetek a fotósorozatról? Melyik kép a kedvencetek?

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés