Egy modern klasszikus

Ki ne ismerné a Thomas Sabo ékszereket, amiknek története 1984-ban indult egy bajor kisvárosból. Ő volt akkoriban az első ékszerész, aki saját márkát alapított kreációinak. Azóta világszerte ismerik nevét és munkáját, egyediségével a mai napig kitűnik az ékszerpiac kínálatában.

Kollekcióival évente kétszer jelentkezik, akárcsak a nagy divatházak, tavasszal és ősszel. Legnépszerűbb darabjai, a Charmok is évente új és új tagokkal bővülnek, a gyűjtők és rajongók legnagyobb örömére.

   

Munkájára a klasszikus elegancia, a kifinomultság és a játékosság jellemző. Vásárlói körében a fiatal és az idősebb korosztály is egyaránt megtalálható, hiszen ékszerkínálata rendkívül széles.

     

Az ékszereket egyébként Susanne Kölbli tervezi már a ’90-es évek óta, a névadó Thomas Sabo pedig az aktuális trendek szakértőjeként veszi ki a részét a tervezési folyamatokból. Az ékszereken kívül órákat is készítenek, 2007 óta már férfiak számára is. Nemrég pedig két új illattal rukkoltak elő, a Glam'n Soul női-és a Rebel at Heart férfiparfümmel.

Az aktuális ékszerkollekció a Glam & Soul Dance elnevezést kapta, amelyben egy csábító, kecses táncot visznek színre a valódi ezüstből készült ékszerek. Az szezonális és klasszikus női vonal mellett most a férfiak számára terveztek néhány darabot, amik a parfümhöz hasonlóan Rebel at heart néven futnak. De persze a téli hangulatú Charm-ok is megjelennek, amik bő választékot kínálnak bájukkal és könnyed eleganciájukkal.

     

A Thomas Sabo alkotásai egyszerre modernek és klasszikusak, valószínűleg ebben rejlik a márka világszerte óriási sikere.

 

Macovei Kitti

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés