Egy praktikus darab a hűvösebb napokra!

Most, hogy már beköszöntöttek az igazán hideg napok, mindenképp gondolnunk kell a réteges öltözködésre. Télen különösen nehéz összeegyeztetni a nőies stílust a kellemes meleg viselettel. Megszületett azonban a tökéletes megoldás, ami egy rendkíbül változatosan viselhető ruhadarab formájában érkezett meg szekrényeinkbe. Íme, néhány tipp hogyan viseljük a hosszított pulóvereket.


A hosszított pulóverek a legkülönfélébb anyagokban és formákban léteznek. Télvíz idején a legjobb, ha a kötött vagy vastagabb anyagból készült darabokat választjuk.A miniruhák nyakmegoldásai is számos formában köszönnek vissza. A mélyen kivágott vagy kerek dekoltázsú darabokra ajánlott egy kendőt vagy sálat kanyarintani, legalább addig, amíg beérünk az irodába vagy haza. 

A pulcsikat könnyedén kombinálhatod egy vastagabb harisnyával és magassarkú csizmával, vagy a már jól bevált leggings-el és egy csinos balerina cipővel. Utóbbit csak enyhébb napokon ajánljuk. A derékon vagy csípőn egy vastag öv is nagyon hatásos eleme lehet a szettednek.


Egy jól megválasztott darabot napközben munkába egy csinos szűk farmerrel, az esti randira, pedig harisnyával és bokacsizmával is felveheted. Így két legyet ütsz egy csapásra!


Kapcsolódó cikkek: 

Hogyan hordd a minit télen? »
H&M Chic Winter »
Amit már most is hordhatsz 2010 tavaszról: pólóruha »
Gyakorlatiasság. Ez jellemzi a tavaszi darabokat. »
Egy boltkóros ruhatára, Patricia Field szerint »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés